Dragi pčelari!!!
Prošle godine sam nabavio pčele jednu košnicu pošto sam mlad i neiskusan tražio sam savjete i znanje na sve strane, a vjerujem da iz vlastitiog iskustva neče svaki pčelar reči što zna.Pčele sam nabavi isključivo radi ljubavi dode mi muka kad se pojavi neko stariji od mene i odma ide u pčelarstvo radi kao kakti "lake zarade"s takvim ciljem pčelarstva se neslažem , ali dobro to je sad nevažno pošto sam prošle godine se bacio u pčelarstvo nabavio sam jednu košnicu u nju sam uložio maksimalan trud ka cilju da što bolje pčelarim i da imam što kvalitetniju pčelu,ove godine prilikom prvog pregleda jako sam se razočaro sweat):kad sam otvorio košnicu broj pčela koji je bio na na 6 okvira smanji se samo na jednu ulicu s tim još da se pojavila i ona krečavost matice uopče nema kad sam to vidio otišo sam do pčelara kod kojega učim raspitivo sam se na sve strane gdje bi mogo nabaviti nove pčele ali svi su rekli da če ove godine prodavanje rojeva biti upitno zato što je mnogo pčela umrlo mene sada interesira dali ima netko da če prodavati koji roj pčela ,ali da pčela bude kvalitetna jer sam u prošle uložio puno puno novaca možda i previše pa bi vas moli ako ima ko da mi se javi.Hvala vam unaprijed i nek vam je medna ova godina!!!happy):