vidi vidi nisam jedini ajde malo pojasni zakaj nisi do sada koristio ta sredstva odnosno registrirao opg itd
OPG imam registriran od prvog dana kak sam kupil krmače.
iskreno smatram da to nije pošteno,da mi netko daje novce da radim za sebe svoj đep.
to ti je ko netko ko negdje je zaposlen pa mu država još daje novce da ide tam radit.
ak nisi sposoban svojim radom u nekom poslu koji radiš za sebe opstat nemoj ni radit.
al eto pritisli me da ak ne prijavim zemlju koju obrađujem da više neču moč bit u registru OPG-a.i pital da kaj sad s tim kaj sam prijavil?veli žena da dođem kad bu vrijeme prijavit koje sam kulture posijal i da mogu dobit poticaj a kak je to cifra meni od nekih 20000kn zakaj ne,kad diđu poticaje a ni štihaču nemaju u kuči,ja bar delam.
da slazem se sa tobom i ja tako hranim pilice nekih 500 komada po turi i obradujem oko desatak rali zemlje nisam nikad uzeo ni kunu poticaja pa se neki pojedinci smiju iz mene voze velike traktorcine a ja i dalje male ferkice nemogu reci da nebi volio vozit novo i jace ali ne zelim kredite ko ONI sa silnim poticajima a sad jedva spajaju kraj sa krajem iako svjestan da ovo nece ici jos dugo eto guram tak pomalo ili ti s cim imam stim klimam
ajd daj nam ti onda pameti reci svoje misljenje
dobro ok ajde ti onda meni reci jeli uredu da recimo moj susjed koj ima nekih 10 hektara zemlje uzima poticaj a ni traktora nema a recimo neko ko zivi od toga za njga nema jer drzava nema novaca al dobro misljenja sam da su poticaji glupost koju su izmislili da bi se lakse krali novci u drzavi
molim te prijatelju reci koliko ih ti znas koji su sijali lazne hektare i koliko si ih ti prijavio ja ih znam bar destke ako ne i vise koji su krali drzavu i jos ju kradu a bili su prvi na prosvjedima kao zast ovo zast ono