ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Re: Oranje,oranje,oranje...
Lepo se bome oralo, a i priprema je bila odlična, sejal sam ko po oblaku :lol: :lol:
Misliš na Sarajinog Smaragda od 3m :?: :blackeye , čuj ona ga vleče z 5465 (120ks) i veli mi Saša da mu je do jaja :roll: , mi bi ga pošteno vlekli z 180 ks :shock:
Nedam ja Repove, nebude nigda na Krčevini vrodelo kak v Repovu :mrgreen: :mrgreen:
BELEC7340 kaže:ja sem isto oral,u petak,odma nakon kiše...oralo se jako lepo...al da sem ostavil još koji dan nebi nikak ispalo...
Dubina 20-25 cm i milina...tata je odma iza mene išel z sjetvospremačom a Šanana je za dva dana sejal...samo da oče kiša kaj bi to bolje zišlo...!!!
ŠANANA : znam ja za podrivača...Smaragd...Same+Zvex pa bi nekaj napravili, i k tomu pol bačve goriva...
e da prodaš Repove i kupiš Krčevinu oral bi lepo ko ja... :mrgreen:
Lepo se bome oralo, a i priprema je bila odlična, sejal sam ko po oblaku :lol: :lol:
Misliš na Sarajinog Smaragda od 3m :?: :blackeye , čuj ona ga vleče z 5465 (120ks) i veli mi Saša da mu je do jaja :roll: , mi bi ga pošteno vlekli z 180 ks :shock:
Nedam ja Repove, nebude nigda na Krčevini vrodelo kak v Repovu :mrgreen: :mrgreen: