R
ROKI
Guest
Re: Oranje,oranje,oranje...
Agrotron se nemože mjerit sa Valtrom ni po čemu. Valtra je za njega traktor.
Agrotron se nemože mjerit sa Valtrom ni po čemu. Valtra je za njega traktor.
ROKI kaže:Valtra je duža i stabilnija i sve je bolje nego koda Agrotrona, a o kabini kod Agrotrona neću ni pričat. Komšija ima Valtru T 121 i nosi 3 m VN rotodrljaču i OLT PSK 4 (nekad i 3 m žitnu sijačicu) na hidroliftu koji je spušten. Sa punim kutijama sjemena on tako "stručno" piči pun gas i to ide. Mislim da Agrotron nebi niti krenio pod takvim uvjetima. Pitaj sapata šta je Agrotron u poslu. On ga skoro svaki dan vidi.
mario kaže:Valtrina kabina se ne može mjerit s Agrotronovom,Valtrina kabina joj nije ni do koljena.
Kao što i Ratarko kaže po specifikacijama skoro isti traktor, jedino vam možda radi haube Agrotron izgleda kratko.
IstinaRatarko kaže:Oranje je prva liga ali bilo je presuho tada ... idealno vrijeme za oranje je došlo tek mjesec dana kasnije .
Tolike su vrućine bile da je rušilo na pod a posjeti birtiji su bili svakodnevni .
alen28 kaže:A koja te nevolja teška tera orat po snjegu?! Zavuci se u topli kutak kraj peči i uživaj!
bogec kaže:alen28 kaže:A koja te nevolja teška tera orat po snjegu?! Zavuci se u topli kutak kraj peči i uživaj!
sva sreča ja nemam te brige sa oranjem , meni je ostalo 2 ha gdje ču vozit gnoj pa če tamo iči zob, i onda je sljedeče oranje krajem travnja ,vozim gnoj, preorem dio ljulja i tam idu kukuruzi
ZVONA vidim na taBlicama BM znači ti si baranja ak se ne varam, pa vi imate najkvalitetniju zemlju, černozem, najviše humusa, super vodozračni režim, joj šta bi ALEN i ja dali za černozem, ČUVAJ TO.
kod vas štihaču turnem samo rukama u zemlju do drške , a kod nas moraš i nogom stat na nju.
ja sam svoju zemlju sredio, pa sam skoro ko kod vas sa zemljom 8) :roll: