Agrostar 6.31 je 120 ksDF&Torpedo kaže:[quote="kikic MF":2pxy6j17]čekaj agrostar je jači od ovog drugog deutz-a koji je to??
Agrostar 6.31 je 120 kskikic MF kaže:[quote="DF&Torpedo":vaq3v2ge][quote="kikic MF":vaq3v2ge]čekaj agrostar je jači od ovog drugog deutz-a koji je to??
još je sad dobro preorana ta parcela, jer nije jak mokro. A da sam čekao još bi i treću brazdu skidali.kikic MF kaže:dobro nisam gledal zemlju nego traktore sad sam gledal zemlju ova je stvarno koma koju orije agrotron
priznajem nisam :!: al ima kod nas isto teške zemlje i nikad bilo problema s 2brazde kad budem orao tu "tešku"budem probao slikat!ŠANANA IMT 565 kaže:Marko, očito još nisi probao orati na takvoj zemlji!!!
Bolje ju poorati kako se spada sa manjim plugom nego ''pisati'' po njoj sa velikim plugom! :mrgreen:
Kod mene obični plugovi nemogu niti orati, probao je jedan sa nekim laganim Lemkenom, odmah mu je šaraf pukao nije niti 10m krenuo. A o kvarovima na plugu, mogu se i ja pohvaliti, Kuhn isto ne smije u tu zemlju , jedino Rabe izdrži.ŠANANA IMT 565 kaže:Imam i ja teške zemlje, u kojoj traktor od 95 ks ore sa 2x14'', jer više nemože, a traktor 65 ks ore sa 1x14'' jer više nemore, dok drugi oru sa 40 ks traktorima sa 1x14'' ili ima i budala što oru sa 2x12'' ili 10'', e ti nikako ne pooru i nemaju prinose, zato bolje orati kak se zapovjeda i NE upropastit svu zemlju kao što radi DF i zato svaka mu čast! :mrgreen: