ma ja izoro oko 10hektara,,radio kalcizaciju i sedmicu bacio,,,da nisam to radio,,bogami nebi ni to izoro,,,ima mjesta di ide,,a negdje ubi boze,,,polako cemo dovrsit,,nema zurbe,,kud pod ovu maglu,,heheheh
koliko je zakup kod vas?jel po hektaru ili rali,,imam nest na lageru za uzet,,par hektara,,pa da imam orijentir,,
ja u zakup drzavno dobijem po 60€ ha a privatno ne i mogo ispod 200€ma ja izoro oko 10hektara,,radio kalcizaciju i sedmicu bacio,,,da nisam to radio,,bogami nebi ni to izoro,,,ima mjesta di ide,,a negdje ubi boze,,,polako cemo dovrsit,,nema zurbe,,kud pod ovu maglu,,heheheh
koliko je zakup kod vas?jel po hektaru ili rali,,imam nest na lageru za uzet,,par hektara,,pa da imam orijentir,,
Ma nebi baš 5136 pokvario oranje,moždaaa bi samo bolje išao nego MF:finga:Kolega je bio s ravnjakom pa... a 5136 nece dobit tu čast da kvari oranje:lol:
Rodbina je u pitanju,ja tebi posudim ti meni i to je to.pa kak mereš plug posuditi? mislim da nisu neke velike pvršine u pitanju
A jasno je to sve,orat če on samo finu zemlju s njim neče u šuder,problem je kaj njegov plug nebre orat kukuruzovinu,i kad se zmalčira ima dost štopanja,pa je posudio da bolje zaore kukuruzovinu.a dobro to prolazi, mislim plug je potrošna roba naročito kod tebe u Palinovcu, a kad treba nešto obnoviti to ne dojde ispod 100 mislim eu pa kad to još množiš s brojem brazdi...