Ajde ti ljubitelju Zetora mići tu sliku IMT s avatara... :icon_pray:a ovo u vezi marke, malo zezam ove ne ljubitelje Zetora...:
Danas sam vidio oranje OLT 3x14 sa kotačem i zetor crystal od 120 KS, katastrofa....na trenutke se zaustavljvo, pa rikverc, proklizavanje, a u oranju prednji dio traktora da ne pretjeram pola metra u desno, prednji kotači skoro full u lijevo..iz toga vjerujem vama koji se mučite s oranjem...ja nisam imao takvih problema IMT 756 + IMT 549 DV.
Evo da stavim malo koju sliku od današnjeg oranja
super oranje,jesi imao lance na kotačima ili je išlo bez?
Bravo Gogo, ipak je ''ako traktor onda Zetor'' :icon_kidra:
Moj da ima prednju vuču to bi bilo super, jer ovako u malo lošijim uvjetima ima proklizavanja pa bez špere ništa.. Al ako nije odozgor sklisko ide samo tako.. Samo još da mi je bolji plug, jer ovaj što imam to nije za moj traktor, da ne pazim na plug već odavno bi bio u starom željezu, slab je..
VOGEL & NOOT plugovi cijena bez pdv-a (2000€ rešetkasta daska), (pune daske 14.400 Kn + pdv)
Razmak plužnih tijela: 95 cm
Visina okvira (klirens): 68 cm
Širina zahvata: 30, 35, 40 cm (12-14-16")
Potrebna snaga traktora: 55-80KS
Težina: 225 kg
da prodaš svoja 2 imt pluga, imaš za pola novog vogela........ako se dobro sječam da imaš 2 komada......y):
čovijek ga ima kod mene, vuče sa zetorom od 80ks, i ima brzinu, dubinu......sve, a brazde se nepoznaju, odlično ore........a ima i iskustva u oranju od preko 40 godina......i kada budem imao veči traktor, samo ću takav plug gledati.......jer i daleko je bolji materijal daske i raonika, nekako se bolje sjaji od mog pluga.......