Kolega, gde ste orali?? Si od keljara pluga posudil??
Neko je oral tam preko puta strunajkovih parcela, onaj potez prema agaciji, videl sem od pruge, mi smo tam krčili nekakvu šikaru.
Nego kak se poklapa 2x12" i 2x14"?? to meni nigda neje lepo zgledalo, brazda 12" i 14" pa ostaju bregovi i jame ako se ore jedan za drugim.
Orali smo u Zvernikima, tam gde Belec ima ranča..
Maznuli smo 2,5 rali u 3 parcele od tri do pol sedam..
A do podne sam im oral tam u goricama nekaj, taman je tvoj ujo vozil gnojnicu pa je dosel malo k nama..
Da, od Sinise je plug, zaorava sasvim solidno kukuruzovinu iza kombajna, al velim, napatil se ovaj moj pacenik i nebum ga vise tak opterecival, od mede bude malo odoral s 2x12, ali ovak nikak..
Orali smo svaki posebno parcele, ali probali smo i zajedno i poklapaju se odlicno plugi, nema razlike nikakve,kad se zemlja dosta rasipala..
Pa el nije taj leopard 16 cola?
U ovogodisnjim uvjetima imt 533/539 i 2x12"- joook. Nece moci ove noci. Za tu kombinaciju uvjeti moraju biti u najmanju ruku solidni, al inace idealni.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
U ovogodisnjim uvjetima pogotovo, ali nije to kombinacija ni u idealnim uvjetima, ipak je to prevelik plug za 40 ks..
Mozda za jutro, dva godisnje da, ali za 15 jutara i vise, nikak.. Ode motor za par godina..