Suza za zagorske brege [emoji1] [emoji1]
Hehe, mi volimo kad je zanimljivo, a imamo i viska nafte
Ne brini kolega imam i ja za orati još 2-3 rali i ništa još nije posijano..
I meni je ostalo jos toliko, sve u brdu sam rijesil pa me sad dalje ne brine, to mogu i po kisi orat, barem se nece prasit tolko.
ibosilj tu na videu ,bi komotno još dve brazde vlekel,,,ljepo zaorava plug,a jesi probal s predplužnjacima-kad veliš da se štopalo..?
Kolega, malo pretjerujes sad, jednu jos bi, al brzinu manje i mucil bi se, ovako ga ja spustim na 1200 okretaja i on ide, nije da ga mucim tak, samo velim da moze, i to mi se svida, da ima rezervu snage za plug, bolje da traktor slomi plug nego obrnuto
Sto se predpluznjaka tice, za pocetak sam lijen okretat ih, vece je opterecenje, potrosnja goriva, a rezultat nece biti toliko bolji, a di je puno mase, opet ce stopat, plug je 70 visine i mali je razmak izmedu brazdi, tu ako jos naguram predpluznjake, veca je vjerojatnost da ce zastopat. Uglavnom, pametujem, a nisam ni probao, jednostavno mi problem i tih 10 min da ih okrenem. A i tako imam samo 2, jedan mi fali.
Dajte mu recite nek si te pretpluznjake okrene prema dole. Mene nece posluhnuti i lijeni je. A plug bi mu z pretpluznjacima delal koooo singerica.
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Karlo, kad god zelis, mozes ga zakapciti i orat s predpluznjacima