Da 85ks je, oko 4 tone ima, utege nema nikakve naprijed, samo nosač.
Duži je plug od traktora, ne osjeti se u vožnji,ali kad ja i stari stanemo na plug iza ne mozemo traktor zaljuljat ni malo a mi smo zajedno 250kg cca
Ide s ovim opalom 090 14 cola kako god hoceš,probao sam prvu direktnu oko 6kmh,prvu dignutu za pola oko 8kmh, drugu direktnu oko 10kmh i čak i drugu dignutu za pola znači 12-13kmh samo tu vec brazda ode jako daleko pošto se drži u komadu,probao sam i trecu direkt čisto da vidim i isto ide mali gad ali to je više za zajebanciju bilo,sve oko 1500-1600 okretaja.
Dosta mu pomaže što su gume 420/70/24 i 480/70/34 i ide i bez prednje vuče uključene,stari dosta često zaboravi na nju,potrebe za šperom nije bilo nikakve.
Probao sam samu 95ks koji nema kalanja brzina i ima mehanički reverzer ručicu isto s trobraznim plugom ali nekim bez natpisa,kvarnerland mislim nisam ni pitao koji je i dosta je to nezgodno,ako hoceš solidnu brzinu moraš dosta obrtaje dici ono 1800-1900 a ja samo stisnem gumb i dignem brzinu za pola i padnu taman na 1600 da se ne vrti bezveze.
Sad stari lupa glavom u zid šta nije prije 10 godina i više kupio taj traktor,nije bila nikad lova problem vec su i on i djed mislili da im ne treba
Čist za usporedbu naš 6911 93 god u istoj zemlji mu nije bilo lako sa 2x14 čini mi se,RD 2.5 metara je isto jedva vrtio, nema boga da si skrenuo malo kad je ona u zemlji, on samo ravno ide s njom dok ovo zeleno kino samo ide i ide bez da se mjenja temperatura motora dok na zetoru si stalno ju morao pazit.