• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...3

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
evo moje zadnje oranje... :)
dsc_1215igj8h.jpg

dsc_1217tdkfa.jpg

dsc_1218qrjmw.jpg
dsc_1219rlkyz.jpg

dsc_12168nkwe.jpg

dsc_12206vjlb.jpg

dsc_1222cgjad.jpg

dsc_12231pkvs.jpg

dsc_12275qjwv.jpg

dsc_1228ufjf3.jpg

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Mislim zadnje za ovu godinu... ;)
bilo bi dobro da ima još..... :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Danas se bilo malo u ispomoci kod kolege Adonisa. Oralo se sasvim zadovoljavajuce. A dal sam dobar ili ne, to bu on povedal. :D::(giggle):
U akciji MF 6613 i Kverneland 4x20".
Evo pa slika i video:
2qvqu5t.jpg

2u93gpd.jpg

nxuyyq.jpg

24ya1co.jpg

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=luNi0qmPIp8[/YT]

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,909
Oho kolega Karlo, ide to sasvim super , ti na sve strane stigneš bit , tak si kaj leptir hehe :icon_eyes:

Kaj onda dok njegovo oreš dok ideš pored svoje zemlje slobodno i nju potegneš vraga bu on znal , velik je rezervar tak da se ni nebu poznalo , ili malo pod fuš :)

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Psssssssssssst. Ve si me otkril. [emoji13] [emoji12] [emoji13]

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Daj mi reci jel to plug kverni, ako je koliko je cola, koliko ks ga vuče i kak se ponaša u puno mase?

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Naravno... preporucujem se i ubuduce. Ti zadovoljni ja sretni. Kome lepse nek nam dva. [emoji12]

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348

Daj mi reci jel to plug kverni, ako je koliko je cola, koliko ks ga vuče i kak se ponaša u puno mase?

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

Tako je plug je kverneland 14'', vuče ga 75 ks, u puno mase se ponaša odlično, pretplužnjaci stvarno puno znače.
na jednoj sam zemlji baš sprobaval sa i bez pretplužnjaka i razlika je očigledna....bez uvijek nekaj ostaje vani..ali kad su gore sve tak lijepo zatrpa...
milina... :)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Kak i sam veliš..cijena nije neka pretjerana...a plug je stvarno super....
samo mi je sad malo žao kaj nisam uzel neki okretać...al možda bude nagodinu... :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh