hodor
Dobro znana faca
- Tu od
- 22 Sij 2013
- Poruka
- 1,746
Ma ne pada mi sud na pamet...za te pare kupim traktorče
je*eš traktorče kad Zagorec zna da je u pravu.....:icon_lol:
Ma ne pada mi sud na pamet...za te pare kupim traktorče
Šta bi ti sad to trebalo značiti???
Da se razumijemo, ta mržnja oko međe nije proizašla iz Zagorja, niti je svaki Zagorac takav. Uvijek se nađe pojedinaca koji su stvarno pohlepni i samo bi se svađali (baš đu..at). I većinom ti tvrdoglavi su stariji ljudi u penziji, koji valjda nemaju pametnijeg posla nego uzimat tuđe.
Ali ima potpuno normalnih ljudi s kojima se možeš sve dogovoriti. (I starijih i
mlađih). Kao što i drugdje ima svakakvih, tako je i tu.
To sa svojom konjicom rijesis za par dana. Ja imam jos 60-70 pa se ne brinem ni malo...nek bude imalo dobrog vremena do nove godine je gotovo. Ako stisne upregnem i drugi traktor pa sa 7 brazdi rjesim od sale...Ja nisam ni rali uzorao, a trebamo uzorati preko 20 rali.
Pa obično oremo sa 6245 i 2x10 i sa proximom i 2X12. Ako bude suho sad kad završi škola maznemo to ja i otac za par dana. A možda posudim i plug tri brazde za proximu pa budemo orali sa 5 brazdi ako uvjeti budu dopuštali .To sa svojom konjicom rijesis za par dana. Ja imam jos 60-70 pa se ne brinem ni malo...nek bude imalo dobrog vremena do nove godine je gotovo. Ako stisne upregnem i drugi traktor pa sa 7 brazdi rjesim od sale...
Svi neke babe vange. Sta bi trebali rec ah bit ce jeftini proizvodi na jesen pa ovo proljece necu nista sijat. Radi kako treba pa ce ti se tako i vracat. Makar u vecini. A radit neke kalkulacije 4 mjeseca unaprijed je u najmanju ruku smjesno
evo jednog nemilog događaja iz Međimurja
http://www.24sata.hr/crna-kronika-n...aktorom-potonuo-u-rupu-od-cetiri-metra-396469