NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,598
Dobro je ako vas nije nitratna direktiva uhvatila
Tino, prije bi bilo do našeg plavog zlata a ne zime. Pred dve godine mi je ursus več na -5 kihal z tim smečem kaj oni nazivaju nafta, onda sam po..... otišel sam na omv po ED, nakrkal nutra, pustil ga da predela nekih pol sata kaj se sve pomešalo u filterima, pumpi itd, i da vidiš, sused je ne mogel kombija kresnuti na -18 ali ursula je kresnula. Istina nije kaj metak ali uz malo duže verglanje je zalaufal, a ja ne uzimam nikad akomulator dole po zimi.UTB i zima se bas i ne podnosiju nekak hehe
Meni je u subotu jedva 640 zapalil,a 643 isto ima probleme s zimom
Šanana
kupujem neki pravi plug kak se ima biti , nečem nekaj bezveze ...Lemken , Kuhn ,Kvernerland , malo bolju marku ...
uhvatila nas nitratna direktiva , al nemogu oni nama određivat kak budemo sa gnojnicom , mi nemožemo nju čuvat , ako budu oni to nama uvjetovali svima koji imamo farme a nemamo lagune je onda bude još puno puno ljudi zatvorilo farme, jer nebudu htjeli i nemaju para da rade lagune i ta sranja kaj bi oni uvjetovali , i zamislite kakav bi tek onda bio smrad u selu da je laguna naprimjer u mom dvorišu , pa dok pumpe rokaju u nju dok vjetar puše pa to je katastrofa , onda je bolje otpelati to na polje odmah i to je to
Ja sam baš u sličnoj situaciju imao veliki problem jer se ta nesmrznuta zemlja jako lijepila za daske i smrzavala se u dodiru sa njima , nisam završio oranje pustio sam da još smrzne i odna poorao ali opet jedva bilo je pretvrdo