ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
@Šanana .... ajde probaj, gore u izbornoj traci, uči u Pomoć pa opcija Ponovo pokreni sa isključenim dodacima .... Ja to obavezno napravim svaki put i nikad problema !
Evo proradio je:icon_mrgreen: A nije mi jasno zbog čega to tako???
Jel to moraš svaki put napraviti dok uđeš na forum??
A jeste nedokazani majko milena!!!Šanana kakvu ti to zemlju oreš pa je 565 stalno pod blokadom pa ne radiš rigolovanje zakvači onog fopa šta imaš i ostavi tu igračku za proaranje razola
Sramotiš takvu mašinu nema te zemlje gdje on ne može vuć 2x12 na 25cm dub:icon_rolleyes:]
Jesi li pročitao gore opis iznad videa, kakvi su uvjeti na polju i što se zaorava.
Vuče on 2x12", kako ne, ali kako s tim zaorati puno mase od kukuruzovine??? Pošto imam niski 2x12". A ne pada mi napamet da stajem svakih 20 metara i odštopavam plug, hvala ali nebi!
Vidiš na videu da FOP-a vuče Same i konstantno ima proklizavanja s prednjom vučom koliko je sabijena i mokra zemlja, pa jel to treba crtati ljudima???!!!! Morate razlikovati idealne uvjete od ovakvih loših!!! Zašto da se mučim s 2x12" ako mogu bolje napraviti s 1x16", jer meni nije cilj samo izorati, več KVALITETNO NAPRAVITI POSAO! A prema tome treba i mehanizaciju prilagoditi pošto su takvi uvjeti kakvi jesu. Ove godine se bude tak izoralo, nagodinu ako bude sve normalno bude se opet i drugačije oralo, Same komotno može onda s 3x14", a 565 s 2x14" i bude odlično! Ali ove godine NE!!!
Ima istine kolega, vjerujem ti svaku riječ!Kolega, znam ja kaj tebe muci na 565.. Ove gume trayalke..
Ima ih stari na masseyu i iz vlastitog iskustva ti morem reci da ne vrede ni prebijene pare..
Orali smo jedan iza drugoga, ja s 539 (40 ks) i on s MF 155 (55ks), s potpuno identicnim plugovima (Imt 610.10) tam u bilogori i moj 539 je manje proklizaval, ni sam nisam mogel vjerovati.. (obadva smo orali pod sperom)
On je te gume kupil nove prije 6, 7 godina i ako je traktor napravil s njima cca 500 sati, ali gume nevaljaju nist, nekad dok sam vozil gnoja s tim traktorom, ako i malo dojde balavo, on proklize, gume se napune zemljom i blatom i gotovo je..
Gume jednostavno imaju predebelu ripnu i ko da su od plastike..
Ali sad kaj je tu je, moram ih trpeti, nema druge.
Plan je staviti te gume u oglas jer su "Ko nove" i zamjeniti ih radijalnim 380/85R28 MITAS, s tim gumama taj traktor mora drugačije ići! Pa nek za te dvije kupim jednu novu radijalnu, a za drugu moram imati keš!
Posljednje uređivanje: