• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Pa mislil sam sve.
Ne znam sad kako idu ta pravila, jel se mora kaj ostavljati za proljece, ili?
A imam i dosta posijanoga.

Posljednje uređivanje od moderatora:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ima li netko iskustva sa ovakvim plugom? Eberhardt 10 cola okretač, pronašao sam u SLO, 1200€. Bilo kakav savjet u vezi kupnje bude dobrodošao. Hvala unaprijed.

Prilozi

• Screenshot_20221202_101205_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221202_101205_com.android.chrome.jpg
    26.3 KB · Pregleda: 79

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
ja imam isto olta dvobrazni plug. samo je zadnja brazda izbačena a prednja proširena. kada vidim tvoje oranja isto tako i moj plug radi. moj plug nije takav kao tvoj. valjda drugi model.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,768
Olt posavac 1.40 je to...imam i posavca 2.25 ali nije to to...jednostavno mi je 10 cola malo premala brazda da dovoljno okrene i sve zaora...dosta ostaje vani...ovo je sad potpuno druga prica...

Najnoviji postovi

Na vrh