• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
To sam napravio ali i dalje mi dolaze obavijesti
Ako si podesio kao na onoj slici, to je samo za buduće pretplate.

Za već postojeće pretplate imaš link Izlistaj pretplate u svom Korisničkom profilu, tamo podesi kako ti paše:
http://www.poljoprivredni-forum.com/subscription.php?do=viewsubscription

Jel ima netko ovdje problem da mu Form nije dostupan i da treba kliknuti Retry for a live version kak je prikazano na slici?
Većinu stvari otvaram u FF-u i ovo je jedino mjesto s kojim imam taj problem.
Ista se stvar pojavljuje i na mobitelu, na njegovom pretraživaču.

To se desi s vremena na vreme jer za cloud koristi Cloudflare. Meni se to desi s vremena na vrijeme na raznim stranicama.
To nije nikakva ekskluziva našeg foruma, svi forumi svijeta ponekad zapnu iz raznoraznih razloga; preopterećen server, preopterećen forum, radovi na serveru, nedostupna IP adresa servera...itd.
Evo što kaže Cloudflare o tome:
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200171906-Error-522-Connection-timed-out

..jedan super moderator bi to moral znati , xd
Da, u tvom svijetu supermoderatori su i server administratori. U mom nisu.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,142
Ovak nešta otprilike , haha.
540345e1e691b21c634c8340_736.jpg

Trut

Novi član
Tu od
19 Lis 2018
Poruka
8
Htio sam objaviti post u temi "Program ruralnog razvoja"... na sekundu mi se pojavila poruka u smislu da post čeka odobrenje administratora... čekam još od petka.

Jesam li dobro pročitao tu obavijest koja mi se pojavila jedva na sekundu ili je problem u nečem drugom?

Najnoviji postovi

Na vrh