• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Mogu li u PP dodati privitak kao u post na forumu ili mogu samo dodavati linkove?
Ako se može dodati privitak (ekstenzije .pdf ili .jpg), lijepo molim pojašnjenje, na koji način.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
samo da kažem , guđalo se oko potpisa , da ne spominjem citate tj citiranje zadnjeg posta ..kaj je veliki problem ako se citira u vremenu kad je dozvoljeno izmjenjivanje posta .

kako to na nikome ne smeta i nepotrebno zatrpava forum sve više poruka via huavej , via tapatalk , via ovo, via ono ?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Smeta puki, smeta, samo mi se čini da je to u početnim postavkama mobitela i da bi trebalo isključiti. Pitanje je tko to zna, a tko ne zna.
Evo, upravo sam jučer od sina dobil mail preko moba i na kraju se pojavila slična poruka. Ustvari je to reklama proizvođača softwera.

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Idem i ja kao i mnogi drugi preko tapatalka, ali isključim potpis da ne dodajem beskorisnu glupost na svaku poruku.

Ko zna za tapatalk zna i da isključi tu opciju, samo hoće da se qrči skupim telefonom pa namjerno ostavi. Vjerovatno se tako lakše nadoknadi manjak inča na drugom mjestu. :D

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Ne može dolaziti obavijest ako si isključio obavještavanje putem emaila za tu temu. Imaj na umu da promjena te postavke unutar tvog profila mijenja način obavještavanja za buduće pretplate, ne unazad.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Prvo na dnu stranice klikni "idi na napredno" , otvori ti se prozor kao na mojoj slici koju sam priložio onako kako bi i ti trebao
Na tom novom prozoru klikneš redom ,
1. nakon toga se otvoti mali prozor gdje je obilježeno 2,3 i 4
2, kad klikneš 2 otvori se novi prozor gdje ti izabereš sliku koju želiš postaviti , nju tražiš na svom računalu
3, klikneš , to je komanda da se slika pošalje na forum
4. zatvoriš taj prozor , ostalo je isto , ako želiš uz sliku u postu ostaviš komentar .
Na kraju klikneš na dnu "pošalji odgovor" kao da šalješ normalan post

Prilozi

• ScreenShot008.jpg
    ScreenShot008.jpg
    55.9 KB · Pregleda: 118

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
I ja imam pitanje odmah u vezi tog direktnog.
Jel veče slike automatski smanjuje na 800x600 rezoluciju?
Tako je, program sam automatski smanjuje rezoluciju... nego zna li netko kako povečati prtsc sliku, prije je bilo dobro, ali kak imam W10, slika mi je mala, kad ju ubacim prek direktnog.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,477
Ako oglasiš prodaju na Oglasniku ili Njuškalu, lako postaviš slike koje su tamo objavljene.
Postavi oglas i napiši mu poveznicu ondje, pa ti budem pokazal kak to ide.

Na vrh