• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

Trut

Novi član
Tu od
19 Lis 2018
Poruka
8
U temi mi je objavljen jedan post od ukupno dva. Odgovorio sam kolegama na njihove postove nakon mojeg prvog upita, ali nije ništa objavljeno. Pokušat ću ponovno.
 

Trut

Novi član
Tu od
19 Lis 2018
Poruka
8
Ponovno ista stvar. Lijepo napišem post, potrudim se quotati i urediti da liči na nešto i onda mi objava posta ne prođe. Pojavljuje mi se ova poruka.

 

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,066
Student nije zaposlena osoba već student..inaće ako je student nositelj opga a nigdje ne radi,oslobođen je plaćanja doprinosa.
Slično kao i umirovljenici.
Sad ja ga nebih prijavljivao u opg kao člana jer nema nekih benificija,a on ako i kada završi fakultet i izgubi status studenta a vi ne platite doprinose ili ga ne odjavite mogla bi država uzet svoje;)

Ova je kako vidim prošla bez problema ?


Nije problem , višak poruka obrisan.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Nisam prije vidio da ste mi izmijenili izgled avatara, molim pojašnjenje zašto? Želim da ostane onakav kakvog sam ga ja izradio, ako može ikako tako biti.
 

Prilozi

  • Logozaelaborat.jpg
    Logozaelaborat.jpg
    1.2 KB · Pregleda: 10

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,913
Hm, sad i ja vidim da na mobitelu stoji reklama gore koja zauzima pol ekrana i ne da se maknuti...pa kaj ne vičete prije ljudi.
Nisam to ja postavio nego google, uveo je opciju da automatski odabire "najbolju" poziciju reklama, sad idem to isključiti pa bi trebalo za cca 1 sat biti ok, bez te gluposti.

Samo da još jednom napomenem da imate opciju u korisničkom profilu postati Premium članov i uživati bez reklama, a u isto vrijeme pomoći forumu da plati troškove servera, održavanja i softvera koji su nam narasli u nebo.
 

Najnoviji postovi

Na vrh