Pa ja mislim, da je to eno in isto... Naljepnice se promjenijo...Po izgledu dost slici na parkside
Davno si izgubio pravu geometriju zuba. Ovi zubi su tulasti. Uporedi sa novim zubima, koliko turpija upada u zub i kolko ovdje.Evo,rucno izbrusen sa 5,2 turpijom,jos danas koristim pa ide novi
Nikada ne idem do kraja sa òstrenjem lanca, čim se rez šuži, ja odustajem od dalje upotrebe. Dalji rad sa uskim rezom pati motorku, gubi se mnogo vremena na rezanju pogotovo u komadima većim id vodilice. Takav lanac je za rezanje tankim komada I granja a ja to ne radim. Kako usporediti zube, ugao zuba se nesmije izgubit, a na tvo lancu je izgubljen, može da bode oštar on reže piljevinu kao brašno. Možda ne obraćaš pažnju u ostrenju koji je to ugao na zubu i gdje treba da se nalazi.Kak ćeš ovo usporedit s novim zubom kad ovdje zuba nema,tulast ili ne tulast bitno da on reze ko britva do zadnjeg a ti poslikaj svoje da vidimo kako si RUČNO izbrusio do kraja...
Je da,onda ne mozes komentirat kaj nisi probal,ja krojim trupce u firmi od 30 cm debljine na dalje,stihl 661 i majka svih motorki u rezervi 660,i ide ko u sir do zadnjeg,a trupci su bukovi i hrastovi...
Naravno da nije ko novi,ali po naredbi gazde moram izvuc maksimum iz njega