• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Osvježavanje Solo Rex motorne pile

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Moreš i podcvikati sa drvenom treskom :rolfer:
Ali meni to još uvjek nije jasno, kak se ta karika ne okrene i ne zapne u jedan od kanala :scratch
klip se ne vrti , klip ide pravocrtno :partyman:prokleti MEGApan

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
klip se ne vrti , klip ide pravocrtno :partyman:prokleti pan
Klip da, ali karika ne miruje dok se ne prilagodi (naročito prva, ili jedina)

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
dečki, a vi mene hteli poslati u neku ustanovu kad sam vam isto to tvrdil....da si utvaram i vidim prikaze:axe:
hebi ga, to su ti ti luđaci prek bare...to kaj oni izmisle, to niti pas sa maslom nebi progutal
ja sam svoju sastavil tak da sam okrenul rubove karika prema punom profilu cilindra i po mogućnosti po najširem dijelu i makina od tad potrošila nekoliko rezervoara jufke:blackeye.

je klip ide pravocrtno, to stoji, ali, uvijek onaj prokleti ali, postoji realna šansa da se karika za rotira i onda bum..tras...lom:supz:, na kraju krajeva zakaj onda drugi i stavljaju štiftove.

off topic:
sused preko puta je odlučil hititi van 1500 trseva crnog pinota starog 7 godina, nisu moje al me tak srce boljelo dok sam mlatil cjepove....užas
a čovek ima kompletnu mehanizaciju, a sve cakum-pakum, goldoni 40 ks, kabina, klima, ak ima 200RS...milina i sad sve van..

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ajd lagere ima neke treba samo raditi pikse , semering ima 12 x 19 a treba onaj 1/2 x3/4 cola .
Jeffi si ti našo te simeringe ili ne?
A i pikse za ležajeve mi se ne da tokariti , mrzim tokarenje ....

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
jok, nisam. pital sam jednu firmu tu kod nas i ništa, onda je taj lik zval u lager commerce, niti oni nisu imali:madmana: istina bog ja sam pital za semeringe, a ne za ležajeve. našel sam jednu firmu u Njemačkoj koja ima te colne djelove, al se nisam odlučil još

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
ej puknuti, ja poslal upit SETu u Bjelovar za semeringe i odgovorili su da mogu naručiti CR 4912
( 12,7x19,05x3,18 ) SKF , 12,70 kn/komad. čekanje 12 dana. baš mi se poklapa jer idem u BJ:)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ej puknuti, ja poslal upit SETu u Bjelovar za semeringe i odgovorili su da mogu naručiti CR 4912
( 12,7x19,05x3,18 ) SKF , 12,70 kn/komad. čekanje 12 dana. baš mi se poklapa jer idem u BJ:)
Svaka čast , dokaz je to da se svaki trud isplati .
Ja sam nagural 12 x19x(mislim) 5 ..Ako bude radilo dobro ako ne , kontenjer je blizu8)

Papcina

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2011
Poruka
376
yey :biggrin:
nabavio solo rex motornu pilu :icon_e_ugeek:
i to super verziju (60104)

motorka pali bez problema, jedino je minimum previsok pa ga treba nastelat.. a i treba to lijepo sve ocistit...
nego... trebao bi kupiti novi lanac i malo duži mač... jel ima nešto na što moram pazit prilikom kupnje istih za ovu pilu ili je sve kao i kod drugih?

hvala!

Najnoviji postovi

Na vrh