bogec kaže:da pjevačica s obzirom na stil izražavanja je čistam dobrog izgleda ali i transformacija u spotu je pogođena
within temptation ima jako dobre spotove i pjesme, al kome se to sviđa, npr petru bi se sigurno svidjelo jer sluša i nightwish.
da taj album gore naveden je novi i nigdje nemrem čut ni jednu stvar s njega :shock:
petre šta veliš na stvar sleeping sun od nightwish, jako dobro pogođene gothic stil sa podosta opernim glasom.
ova nova pjevačica je dobrog izgleda ali sasvim drugačijeg pjavanja, nema ono nešta mistic u sebi, al kad se naviknem bit če dobro i to
ima jedna stvar zove se living in the cascet, al ju rijetko puštaju na satelitu, pjeva muški al mislim da se navodi naziv grupe
Zaboravi na ovaj dio foruma
Heh, within temptation (Angels, Bittersweet, Memories...) je često na zvučnicima, kao i Evanescence (My Immortal, Bring Me To Life, Going Under)... znam da su stvari starije ali, dobre su...
Sleeping Sun je odlična stvar kao i The Kinslayer,.. U biti većina stvari njihovih mi totalno sjeda...
E, ali sinoć je na tapeti bio balašević, prvo je krenulo s Pričom o Vasi L. pa Svirajte mi Jesen Stiže Dunjo...