• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OT: što slušate... dok orete, kopate, pišete po forumu...

B

Branimir 105 s

Guest
To carevi to se traži, a ja sam mislil da su pravi kauboji već izumrli. Ja također najviše slušam country i to duet Brooks and Dunn (na avataru cover njihovog novog albuma Cowboy town) možda više spadaju u conteporary country, al meni su zakon.http://www.youtube.com/results?search_query=brooks+and+dunn&search_type=&aq=1&oq=brook

Najbolji, najnagrađivaniji i najprodavaniji country duo sa preko 11 milijuna prodanih albuma već 17 godina praše američkom country scenom. I jedna zanimljivost pjesmu Only in america su koristili i bush i obama u svojim kampanjama.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Branimire, daj adresu, pa da navratim do tebe, svaki tjedan idem u KC, pa mi je usput, spržiš mi te country stvari! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

B

Branimir 105 s

Guest
ŠANANA IMT 565 kaže:
Branimire, daj adresu, pa da navratim do tebe, svaki tjedan idem u KC, pa mi je usput, spržiš mi te country stvari! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šanana care, a i ostali probajte nabavit program Lime wire od nekoga ko se bavi kompjuterima i s tim skidaš sve kaj očeš.

Budeš već došel do mene nije mi sad zgodno te ugostit nisam baš u reprezentativnom stanju poradi radova na farmi i ostalog (blato nered) dok otvorimo svi ste dobrodošli.

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
Branimir 105 s kaže:
To carevi to se traži, a ja sam mislil da su pravi kauboji već izumrli.

a vidiš da nismo izumrli, nama stočarima je country u krvi :!:

el imaš na cdeima šta countrya, pa ti pošaljem adresu da mi spržiš i pošalješ :?:

moja internet veza nemože ništa takvog otvorit, pa uopče ne otvaram filmiće na forumu, eto to je život na selu, jupiiii jeeeeiiii jeeeeeee

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Bogec i mene fakin internet zaj...., spor ko torpedo! :mrgreen: jupiiiiiii jeeeeeee, jeeeeee

Branimire, pa kaj se ti čoveče zamaraš za blato i nered, pak toge i doma imam, svaki dan govna do grla, to je naša svakodnevica :mrgreen: , ajd bar ak si u mogučnosti poslati nama kaubojima countryja da si malo poslušamo :?: :!:

B

Branimir 105 s

Guest
bogec kaže:
Branimir 105 s kaže:
To carevi to se traži, a ja sam mislil da su pravi kauboji već izumrli.

a vidiš da nismo izumrli, nama stočarima je country u krvi :!:

el imaš na cdeima šta countrya, pa ti pošaljem adresu da mi spržiš i pošalješ :?:

moja internet veza nemože ništa takvog otvorit, pa uopče ne otvaram filmiće na forumu, eto to je život na selu, jupiiii jeeeeiiii jeeeeeee

Howdy partner bogec daj adresu na hardu imam 64 pjesmice od ovih mojih pa ti pošaljem mp3 cd. Ja sam isto na selu pa imam adsl koji i tebi toplo preporučam. Večinu pjesama slušam baš preko interneta preko youtuba i winamp radia. Pošaljem ti kroz par dana, a platiš mi u naturi (vreću boxera ili graška :mrgreen: :mrgreen: )

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
Branimir 105 s kaže:
Howdy partner bogec daj adresu na hardu imam 64 pjesmice od ovih mojih pa ti pošaljem mp3 cd. Ja sam isto na selu pa imam adsl koji i tebi toplo preporučam. Večinu pjesama slušam baš preko interneta preko youtuba i winamp radia. Pošaljem ti kroz par dana, a platiš mi u naturi (vreću boxera ili graška :mrgreen: :mrgreen: )

onky donky, šaljem na pm

tu kod mene nema adsl već sam pitao, ja imam vip dial up, i pretplatu imam u megabajtima, a ne u satima, eto težak je život kauboja

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Branimir 105 s kaže:
[quote="ŠANANA IMT 565":78ecauy8]Branimire, daj adresu, pa da navratim do tebe, svaki tjedan idem u KC, pa mi je usput, spržiš mi te country stvari! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šanana care, a i ostali probajte nabavit program Lime wire od nekoga ko se bavi kompjuterima i s tim skidaš sve kaj očeš.

Budeš već došel do mene nije mi sad zgodno te ugostit nisam baš u reprezentativnom stanju poradi radova na farmi i ostalog (blato nered) dok otvorimo svi ste dobrodošli.[/quote:78ecauy8]

Ma imam ja Lime wire, inače sam dipl. tehničar za računalstvo, al me voda bacila u čistu poljoprivredu, nego mi je internet (CAR Net) spor, a to ti sigurno znaš, A lijen sam otić u KC baš po ugovor o MAX-dsl-u, al bude valjda.
nego jel možeš i meni poslat cd s tom muzikom?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Sad ti pošljem na pp :mrgreen:
Fala :D

juppiiiiii jeeeeee jeeeeee jeeeeeee, juppiiiiiii jeeeeeee jeeeeee

cika Mato

Član
Tu od
10 Stu 2008
Poruka
155
dečki što slušate country ovak imam oko 400 country pjesama te vas molim za strpljenja da vam svima snimim a i zasad nemam dovoljno cd-a malom samo bez ljutnje.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
cika Mato kaže:
dečki što slušate country ovak imam oko 400 country pjesama te vas molim za strpljenja da vam svima snimim a i zasad nemam dovoljno cd-a malom samo bez ljutnje.

No problemo, amigo, sam ti to lagano snimi i pošanji, ja i gospon bogec čekamo :mrgreen:

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
KRESO kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=LGtimwyOFDA

najča 8)
Definitivno najjača, riječi diraju ravno u srce

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
NHT
[youtube:1j4xsh13]J7YNbvJ4U54&[/youtube:1j4xsh13]

a kad su tamburaši na pauzi.... :mrgreen:

[youtube:1j4xsh13]zvoeeq-BH4w[/youtube:1j4xsh13] :blackeye

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
branimire dobio sam tvoj cd sa country pjesmama, slušao sam ga u masseyu danas kad sam balirao susjedu :D

super su stvari, hvala ti :D
šta sam dužan :D

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ooooopa, pa bude valjda i meni za koj dan došel!!!! :mrgreen:
Isto sam ga naručio od branimira!:D :lol: ;)

B

Branimir 105 s

Guest
bogec kaže:
branimire dobio sam tvoj cd sa country pjesmama, slušao sam ga u masseyu danas kad sam balirao susjedu :D

super su stvari, hvala ti :D
šta sam dužan :D

Ajd dobro da je stiglo, drago mi je da ti se sviđa mada velim to je više contemporary country ili po naški suvremeni u kojem se koriste gotovo svi moderni glazbeni smjerovi, a ostaje samo zagorski dijalekt engleskog jezika, al zvuči odlično. Ništa care nisi dužan već ću te ja za nekaj zagnjavit :D

ŠANANA IMT 565 kaže:
Ooooopa, pa bude valjda i meni za koj dan došel!!!! :mrgreen:
Isto sam ga naručio od branimira!:D :lol: ;)

Šanana neznam zakaj ti nije došlo, trebalo je poslal sam isto kad i bogecu, isti dan. Ha valjda pošti treba više vremena da dostavi jer smo ista županija :mrgreen: :mrgreen:

cika Mato

Član
Tu od
10 Stu 2008
Poruka
155
dečki oprostite što još uvijek čekate moje pjesme nemam dovoljno cd-a tako da u pon idem u grad i kupujem cd-e i čim snimim šaljem vam adrese imam
by the way da li tko ima starih stripova zagor

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
E da si barem prije mjesec dana pitao, čistili smo tavan i pun kovčeg starih stripova smo bacili, nekad je to moj stari čito, al sad su na smeću :D

Na vrh