• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ovih smo dana

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
Živimo mi, još uvijek u polju. Kad se već pita, ja sam danas razvozio stajnjak i izorao odmah što je pognojeno. Ova jesen je ako niš drugo onda pogodna za obradu tla, od svojih površina sve sam izorao samo ono što je još pod kupusnjačama.
ja sam 90% poro, berbe su u plasteniku pri kraju sljedeci otkos je oko nove godine ili par dana iza i tako malo se radi i kod mene ,,, :mrgreen:

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Danas sam išao izorati jednu uvratinu, nisam jučer jer je već bilo dosta sklisko dok sam završavao, dugačka je ni manje ni više 225 metara, ili široka, kak da kažem ne znam ni sam

Posljednje uređivanje:

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
875
Danas sam išao izorati jednu uvratinu, nisam jučer jer je već bilo dosta sklisko dok sam završavao, dugačka je ni manje ni više 225 metara, ili široka, kak da kažem ne znam ni sam

super..........

PetullaRZ

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
852
Ovih smo dana, nadam se, veseli:gitarist: i raspoloženi jer su Božićni blagdani, a pred nama je doček:partyman: i ulaz u Novu 2012.godinu.
Svim forumašicama, firumašima i djelatnicima želim puno zdravlja , uspjeha i sreće u 2012.godini.
Sretni :D i veseli bili.

PetullaRZ

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
852
Hvala takođe i tebi sve najbolje.

Miladine, jesi li sanirao štetu ili imaš vremena do proljeća. Bolje da stoje prazni, otkriveni nego da staviš novi najlon, pa ne daj bože, opet šteta.

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,272
Miladine, jesi li sanirao štetu ili imaš vremena do proljeća. Bolje da stoje prazni, otkriveni nego da staviš novi najlon, pa ne daj bože, opet šteta.

Tako sam i planirao ništa neću ni dirati do proljeća sada samo planiram koje sjeme uzeti za sledeću sezonu pa me zaboli glava od razmišljanja.

PetullaRZ

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
852
Ovih smo dana bili svjedoci katastrofalnog nevremena na područiju Opuzena. Strašno je ono za vidjeti a kamoli doživjeti, jadni ljudi, iskreno mi ih je žao.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,775
sretni su što su im glave ostale na ramenima, mi smo takvi da kad je naveća pizdarija trčimo pod plastenik, koda bi ga to spasilo...

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
OVIH SMO DANA...priprema strojeva razne masinerije,,čišćenje glancanje,,,nesto se jos sitno ore i jos malo pa se vec krece u sadnju nekih povrtlarskih kultura :mrgreen: :supz:

I

ihorzic

Guest
Imam preoran pašnik i tu se spremam saditi kornišone i ostalo povrće -

Pitanje :

Da li bi bilo pametno prije frezanja zalijati parcelu sa cisternom gnojčine od krava .

ludimilojko

Član
Tu od
6 Srp 2011
Poruka
245

Pitanje :

Da li bi bilo pametno prije frezanja zalijati parcelu sa cisternom gnojčine od krava .

Moj savjet je da zemlju pošalješ na analizu.S obzirom da se radi o pašnjaku, livadi i sl. vjerovatno je kiselo tlo, a za povrće to nije dobro.
Ako griješim neka me netko ispravi. :partyman:

plevak

Član
Tu od
14 Velj 2010
Poruka
698

Pitanje :

Uvijek je pametno.

ludimilojko

Član
Tu od
6 Srp 2011
Poruka
245
gdje i kako da pošaljem

Ja šaljem u Križevce, tamo je najpovoljnije. Dobiješ stanje fosfora, humusa, kalija i ph. I dadu ti preporuku za gnojidbu kulture koje planiraš saditi na toj njivi. Cijena je bila oko 200 kn.

ludimilojko

Član
Tu od
6 Srp 2011
Poruka
245
jel poštom ili nosiš
ajde mi daj broj ili adresu
Ja sam nosio, neznam možda se može i expres poštom poslati uzorak. Na njihovim stranicama ti piše broj tel. upiši u tražilicu ( analiza tla križevci)
Koliko znam i Petrokemija Kutina obavlja analize tla samo što je cijena dosta viša od ove. pozz

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,775
p1170056.jpg

By darijus at 2012-01-27

dobro da nije jako zima...:mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh