• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem P: Sjeme kukuruza (group buy)

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Napiši ja cu vjerojatno na sajam pa možda tamo uzeti sebi i susjedima.
Kws i pajdaš za jednog mi susjeda

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Komer, gle bez veze ti je pitati za gnojiva i spriciva jer to tak jednostavno ne ide. Zasut ce te upitima za ovo pa ono i od toga nece biti vajde jer to nije poanta price. Za sada se treba zadrzati samo na sjemenu kukuruza i probati sakupiti cim vise vrecica. Ako to uspijemo imamo dobar temelj i podlogu za "nesto" ako ne, opet cemo samo glumatati da smo se opekli tisucu puta, bla,bla, bla....

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Ajkula nemogu nigdje nac na forumu zasto je Bogec napstio forum jel od njega se stvarno moglo puno tog naucit i procitat....ako ima neka strana il ukratko da neko napise....

Znam da nije vezano za temu pa ako nekom smeta slobodno ignoriste il obriste ovo

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,009
Vjerujem kolega,umjetno je i škakljivo jer ako je veća količina u igri treba platiti troškove šlepera ili nekog prijevoznog sredstva sa adekvatnom nosivosti..
Ali pitati mogu,a kako i adonis kaže ajmo se bazirati na sjeme pa možda nešto pozitivno iz toga ispadne.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,009
Pajdas 334.95kuna ...Pioneer prva skupina 397.80kuna ... dekalb male vrece 328kuna.. osjek 286.40 kuna ... kks 397.80 .. akcija kws i rwa sa rokom isporuke 10 dana od narudzbe ... kolicne po dogovoru / jos oko 5- 10 kuna popusta po vreci ugrubo

Evo c/p od kuma.
Radi se jos o tome da razlicite firme imaju drugačiji popust,npr dekalb i pioneer imaju manje popusta za razliku od bca ili osječkog.
Uglavnom uz napomenu da se pregovara o cijeni kad se skupi određena količina.

Hurki

Član
Tu od
20 Tra 2013
Poruka
245
Pajdas 334.95kuna ...Pioneer prva skupina 397.80kuna ... dekalb male vrece 328kuna.. osjek 286.40 kuna ... kks 397.80 .. akcija kws i rwa sa rokom isporuke 10 dana od narudzbe ... kolicne po dogovoru / jos oko 5- 10 kuna popusta po vreci ugrubo

Evo c/p od kuma.
Radi se jos o tome da razlicite firme imaju drugačiji popust,npr dekalb i pioneer imaju manje popusta za razliku od bca ili osječkog.
Uglavnom uz napomenu da se pregovara o cijeni kad se skupi određena količina.

A koja količina treba biti za tu cijenu , recimo pioneera?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Po ovome kaj vidim cijene su skuplje i do 20 kn po vrečici nego kod mene u poljoapotekama.

Ja pomalo kupujem sjeme od 1. mjeseca i do sada ima kupljeno ukupno za oko 70% površina, znači treba mi još malo sjemena, sve kupljeno za keš. A ostalo je i od lani za par rali.

Hurki

Član
Tu od
20 Tra 2013
Poruka
245
Po ovome kaj vidim cijene su skuplje i do 20 kn po vrečici nego kod mene u poljoapotekama.

Ja pomalo kupujem sjeme od 1. mjeseca i do sada ima kupljeno ukupno za oko 70% površina, znači treba mi još malo sjemena, sve kupljeno za keš. A ostalo je i od lani za par rali.

Pa da, tako i kod mene... zato ga i pitah koja količina mora biti za te cijene :D

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
@Hurki,
Valjda jedna vrecica!!

Za vecu kolicinu 1grupu pionera i avansno placanje se mogla postici cijena od 379._

Tak da ova cijena npr. pionera stoji.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,009
Zato sam napisao,više vreća,više popusta..konkretno me dvoje ljudi pitalo za kukuruz..

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Ma znal sam ja da ne bude nikaj od toga..nismo mi narod za takve akcije.
Umjesto da smo u dva dana sakupili tisucu ili dvije vrecica i onda pitali za cijenu mi uvijek sumnjamo u dobre namjere nekog tko hoce nekaj dobroga napraviti.

Da je trebalo poplju..ti karamarka ili milanovica ili kritizirati neisplatu poticaja u dva sata bismo sakupili tisucu lajkova.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ja cu pogledat malo cijene na sajmu pa svojima ponijet odande ako bude povoljno.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,009
Znam da su cijene u našoj okolici najpovoljnije,ali i da je kod vas jeftinije gdje je veća konkurencija,ali na količinu bi trebalo biti povoljnije od najpovoljnijeg.
Ako netko sumnja u mene,dajem broj od gazde i neka direktno pregovara,meni je zapravo svejedno..

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
515
Ja sam isto zainteresiran ak bude izaslo 15-20 kn po vreči jeftinije zašto ne.
Uglavnom trebat ću kojih 10 vreća dekalba 5 vreća As hibrida i 8-10 vrećica OS hibrida sve po 25 MK.
Ako bude što od ove akcije javi ovdije na forum pa ću napisat koje hibride bi trebao jel bude u sklopu toga neki prijevoz organizran recimo bilo bi dobro kad bi neki kamiončić dofural za VŽ,KZŽ županiju recimo negdje da se dogovori istovar robe i plaćanje u Varaždinu ili negdje da je na pola puta onda mi nije problem doći po kukuruz,ovak u Popovaču ići to bi mi bilo malo zeznuto jer budem potrosil na prijevoz dosta.
Budem jos ispitao tu susjede ove koji siju malo vise ak hoče kupit pa javim.

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Ajd mozda krene nesto. Ja cu uzeti nesto ali samo ako nas se javi barem 50, da vidimo koliko smo slozni. Za prijevoz i ostale detalje je najmanji problem, to se u hodu dogovori. Uzel bi u tom slucaju 15 vrecica KWS krabas.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,009
Tko god želi neka napiše što želi,tj koje hibride,može i na pm,ja ispitam i javim,možete i na r1 račun,svakako je poželjno da se skupi više ekipe iz iste sredine zbog transporta.
Ps. Dobio sam zeleno svijetlo i za herbicide,ali ako od ovog nebude nikaj,pretpostavljam da ni od herbicida..

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,895
A jbg nije da nebude nista od toga,možda si zakasnil s ponudom, bar mislim tako da svi koji imaju malo vecu i ozbiljniju proizvodnju su rijesili pitanje repromaterijala.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Ja sam kupil u 1. mj kukuruz tak da mi ne treba ali da nisam sigurno bi se našli a i Popovača mi je blizu.

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Steta bi bilo da se ne organizirate, barem vi na sjeveru. Koliko sam shvatio, osim Adonisa, svi ostali su mali i srednji proizvodjaci, nema razloga zasto ne bi udruzili i to odradili, sigurno ce te dobiti dobar rabat. Ja imam odavno sve sjeme i za slucaj da dobijem jos zemlje imam sjemena, a i kukuruz sam skoro potpuno izbacio. Jos bi vam savjetovao da nadjete mozda i nekoga tko je u sustavu PDV-a, pa da dio predje preko njegovog racuna. Moj tako susjed i par njegovih prijatelja radi, svi kupuju na jedan racun, dobiju i popust i povrat poreza, a onda to i dodje doma ljudima kamionom. I tako uzimaju sve, gnojivo, zastitu, sjeme...

Najnoviji postovi

Na vrh