• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paprika

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Eh Kontam,da si probao ono što sam ti onda rekla,bilo bi vjerojatno drugačije,samo bi kasnio.Spas ti je bio u Previkuru ili u čistom metalaksilu.Naravno ako si imao dvije-tri tisuće.Puno više od toga ne bih ni ja radila,jer je to posao.Koliko se sjećam,bio si mi onda nešto malo bahat.:icon_weed:

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151

denisv

Član
Tu od
18 Svi 2012
Poruka
635
Samko baci tu rasadu. Možeš je izliječiti roda brati nećeš. Puko joj DNK.
Ista situacija je bila kod mene prošle godine.
http://poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=815273&postcount=1556
Koji ti je to supstrat?

Situacija nije ista ni izbliza! :icon_wink:

Jeba te vrag tvoj ja nosim naočale a ti si ćorav. Ovo nikako ne možeš uspoređivat sa onim tvojim, koji vam je, čovjeku zdravu papriku proglašavate bolesnom. Hitno okulisti i tam gdje treba.

:icon_pray::icon_rofl: Bravo siki majstore! :icon_super:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Ću ćeš će ćemo ćete će da vidimo :) Johabice ti si bila nešto nabrijana ;) Riješio sam jedan manji dio. Nije bi sistemik. ALi je bilo kantanja da sam crko. Kolega jednostavno kupio novi supstrat, novo sjeme i brao papriku.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Situacija nije ista ni izbliza! :icon_wink:

:icon_pray::icon_rofl: Bravo siki majstore! :icon_super:

Jesi li ti gledao Mrtav ladan?
Kad je Bata dobio šljivu.

Nije lepo da se smiješ tuđoj nesreći. Gru.
:)

denisv

Član
Tu od
18 Svi 2012
Poruka
635
Nije lepo da se smiješ tuđoj nesreći. Gru.
:)

Meni se posebno dojmila sikijeva retorika. :icon_weed:

Samkova paprika je kao i paprika mnogih u ovom periodu godine. Korijen se sasvim lijepo oporavi kad se izbalansiraju temperature, a to će se desiti, kako prognostičari predviđaju u skorom vremenu tako da će priroda intervenisati za njega.

E sad, ja sam samo metafore radi uzeo u obzir sliku tvoje pa na osnovu uzoraka donio i sud.

Skoro sam prič'o jednom našem forumašu kad smo bili na kavi kako sam se cijep'o od smijeha kad sam gledao slike tvoje (ne daj Bože nikome) ledom stučene paprike. Sama paprika i situacija i nisu bitne u cijeloj priči koliko si mi se dojmio svojom multimedijalnom prezentacijom i fabulom. Za prezentaciju i fabulu sve pohvale. :icon_pray:

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
Samko baci tu rasadu. Možeš je izliječiti roda brati nećeš. Puko joj DNK.
Ista situacija je bila kod mene prošle godine.
http://poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=815273&postcount=1556
Koji ti je to supstrat?

supstrat je brill type 4 soft

rasad napreduje kao i prošlih godina samo bolje

prošle godine sa duplo jače puknutim dnk
http://imageshack.us/photo/my-images/580/110921184944.jpg/

i bez tenzija nitko ovdje nikog ne napada, vodimo argumentiranu raspravu, neki čak imaju i dokaze

malo ranije ciklon i opet ciklon početkom sezone
http://imageshack.us/photo/my-images/220/110609143225.jpg/

isto tako sloljen dnk homere
http://imageshack.us/photo/my-images/560/110609143218.jpg/

a pošto ste me uspijeli naljutiti idem nać sd karticu gdje imam još malo homere za vas na dan presađivanja i u punoj berbi

Posljednje uređivanje:

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,264
Vidim da je ovdje oštra polemika oko žute paprike pa evo o mog mišljenja. Ova rasada je više nego odlična, to što joj je sreda malo žuta može biti iz dva razloga, višak vode malo duži period ili niska temperatura, a ono će nestati kad dobije optimalnu temperaturu i kad bude optimalna vlaga substrata. Da bi se rasadi mogla dati malo veća temperatura u ovakvim danima kao što su sada pomažu ove sijalice.

Uploaded with ImageShack.us

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
što bi tek netko rekao na ovaj paradajz čak sam ga i ja skoro otpisao ali čovjek uči dok je živ
paradajzlos.jpg

ili ovu papriku

120409140743.jpg

ipak mogu oni to podnijeti :(mm):

120409140844.jpg

120815085828.jpg

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Samko samo ti počni liječiti korijen! Rekla ti je Johabica sa previcurom ili varijanta koju sam ja koristio 20 grama Captana i 10 grama vodotopivih gnojiva u 10 litara vode i udri kad ti se malo osuši zemlja.
Evo vidi od Cabagea rasada slikana 12.03 doduše jedini on zna koliko je stara ali i tvoja se bliži već 60 dana.
cabagebabura123.jpg

Ova žuta boja nije kao tvoja. Objasnila ti je Johabica :)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
ja sijem jučer i danas...niš još ni žuto...:p:

jel ima tko bliže istočnoj granici a da ide preko, trebal bi za probu malo Belo uvo od Superiora...onak paketićak za probu...?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
Imam ja, danas ga mislio sijati. Koliko trebaš? Vrišti.

a 200-300 komada, niš previše...da vidim kak se bude ponašal, više me zanima jel ga bude htio ko kupit nego kak bu raslo...

Najnoviji postovi

Na vrh