temptation
Aktivni član
- Tu od
- 20 Ruj 2010
- Poruka
- 1,250
To sjeme je dobro samo za izbjegavanje...ja sam ti poslal Ružu,katastrofa od paprike,to nema nikakve veze sa oznakom F1...
To sjeme je dobro samo za izbjegavanje...ja sam ti poslal Ružu,katastrofa od paprike,to nema nikakve veze sa oznakom F1...
Previše je odlazila u zrak,a plodova niotkuda,ono malo što je bacila bilo je presitno...Znam da si mi ti dao sjeme, oprosti što sam propustila spomenuti, hvala ti.
Hajde malo opiši šta se sa njome događalo u oodnosu na drugu koju si imao.
Pošto su biljke u teglama,trebao bi uz njih staviti neko voće koje dobro otpušta etilen,najbolje gajbu zrelih jabuka...Pitanje za iskusne profesionalce. U kantama od 25 litara ostale su mi dvije biskupske kapice od prošle godine. Kako je ljeto ovdje bilo izuzetno sušno unatoč obilnom zalijevanju plodovi koji su se zametnuli su jednostavno opali i tek krajem osmog mjeseca i prvom kišom počeo je munjeviti razvoj. Na jednoj biljci imam oko 60 plodova i još cvjeta. Problem je što plodovi ne dozrijevaju i stalno su zeleni pa ima jedan koji je već skoro mjesec star, a od crvene boje ni traga.
Kako ubrzati sazrijevanje?