dolazim iz Međimurja i novi sam na forumu. Bavim se uzgojem povrća u zatvorenom prostoru.
Naime imam problema sa gangrenom korjenova vrata paprike pa me zanima sljedeće :
Kako i ako je ikako moguće suzbiti to zlo kad se pojavi?
tretirao sam sa previcurom energy zalijevanjem preko sistema kap po kap i kasnije sa Tijanumom P one biljek koje nisu zaražene.
Hvala unaprijed!
dolazim iz Međimurja i novi sam na forumu. Bavim se uzgojem povrća u zatvorenom prostoru.
Naime imam problema sa gangrenom korjenova vrata paprike pa me zanima sljedeće :
Kako i ako je ikako moguće suzbiti to zlo kad se pojavi?
tretirao sam sa previcurom energy zalijevanjem preko sistema kap po kap i kasnije sa Tijanumom P one biljek koje nisu zaražene.
Hvala unaprijed!
Zato sam i napisao koje su aktivne materijePola toga što mu preporučaš kod nas nema - jedino da po aktivnoj tvari pogleda pod kojim komercijalnim nazivom je su te aktivne tvari kod nas.
Budem ja to sutra sa njima sredila - prokušano, ako budu konačno poslušali, rekla sam ja njima još pred dva tjedna da sa mjerom koju su poduzeli neće napraviti ništa.
Fonganil plus Quadris su dobitna kombinacija, efikasnost i sigurnost, ali je problem u tome što oni imaju malu površinu, a pitanje je može li se Fngič nabaviti u količini manjoj od litre. Quadris može.