J
Joplin
Guest
:scratch A kako su jaja i punoglavci uspjeli proči kroz rupice na dripovima:scratch:scratch
Pa nisu nojeva jaja da ne bi prošla kroz rupice a sad za punoglavce nezz,i oni su jako mali u početnom stadiju razvoja
:scratch A kako su jaja i punoglavci uspjeli proči kroz rupice na dripovima:scratch:scratch
A ne, nisu punogavci, njih je pojeo som. Jajašca prođu bez imalo problema. Ove žabe su boje zemlje, čak su neki primjerci počeli poprimati boju crne folije oko očiju, a one žabe iz kanala su zelene. Samo da ne dođu zmije.
evo ja bih jos jednom zamolio ako neko ima slicno iskustvo da mi pomogne u plasteniku na listovima paprike se pojave zute flekice a zatim se list postepeno susi a na drugima rupe kao kad cigaretom busis novinu spricao sam nekim TONUSOM to su mi dali u poljo apoteci ali nista
pogledaj uputstvo za postavljanje slika na forumproblem mi je ne mogu nikako da dodam sliku stalno mi je failed
Danas je cijena bila 8,00kn i poslije 9,00h nije bilo niti jedne paprike na zelenoj...
Ovo je menta. Prvi put je sadim, do sada sam samo vedranu, no nekako mi se menta čini bolja. Trenutno ima manje ploda, ali nema puno abortiranih cvjetova, a vedrana ima dva-tri ploda više na sebi a gore sve abortirano. Uvjeti proizvodnje su isti.
Uploaded with ImageShack.us
Usput, kakva je trenutno cijena paprike na zelenoj tržnici u Zagrebu, al da se prodaje a ne samo da se cijeni.
Danas je cijena bila 8,00kn i poslije 9,00h nije bilo niti jedne paprike na zelenoj...
Ovo je menta. Prvi put je sadim, do sada sam samo vedranu, no nekako mi se menta čini bolja. Trenutno ima manje ploda, ali nema puno abortiranih cvjetova, a vedrana ima dva-tri ploda više na sebi a gore sve abortirano. Uvjeti proizvodnje su isti.
Uploaded with ImageShack.us
Usput, kakva je trenutno cijena paprike na zelenoj tržnici u Zagrebu, al da se prodaje a ne samo da se cijeni.
Ovo izgleda kao klinika, ne da je dobro Svaka čast. Sviđa mi se što nije zažbunjala i ispreprela plodove.