A jel' vi gazda imate kalija? :mrgreen:
He he zna doktor što ju "pumpa" i čvrsne
Nemam, trebalo je doći jučer ali nije, tako da tek u ponedjeljak. Rekao da probam te kristalone, treba doći label bijeli čini mi se, ali kaaasni... Kristalon zeleni specijal dobro dobro, zadovoljan sam
To mi vratilo rasadu iz mrtvih, sad da vidim bijeli label.
@siki očvrsnću ja nju kako tako
Bila je udarna doza kalcija 10 kg / 1000 m2 prije 3 dana, i sad baš fali kalij prije kiša kad se počne nalijevati plod. I dalje mislim da sa obzirom na kasnu sadnju da je veliki plod.Totalna greška kod balansiranja ishrane. Forsao sam lisnu masu da odstartam, ali nije mi ni na kraj pameti bilo da će plod tako bukniti
Navodnjavanje su izrealski rasprskvači i da ne ovisim o radijusu navodnjavanja podebljao sam sa kap na kap. Za sada generalno nema razlike u bolestima, jedino ispod rasprskivača svaki vrag bježi
Ispod preklapanja rasprskivača su alge a ispod crijeva hrđa. Kap na kap navodnjavaš kad god hoćeš a sa rasprskivačima ako nema vjetra do 11 h i navečer pola noći. Jedino sam jučer primjetio da preko dana zemlja izgleda jako suho, dok navečer vlaga počne izbijati gore i bude sve ponovo mokro. To je ono kretanje vode u tlu u oba smjera. No naravno da ispari voda iz zemlje. Kakav sam panglu uspijem i diznu od rasprskivača začepit ha ha a nije mala