Kaže čovjek!!! DUhansko gnojivo 0 20 30 500 kg/jutro niti jedna jedina prihrana!!!! Samo voda. E tako se šparaju kune
Al jel' čiča ima lovački ispit?...Kaže čovjek!!! DUhansko gnojivo 0 20 30 500 kg/jutro niti jedna jedina prihrana!!!! Samo voda. E tako se šparaju kune
Kaže čovjek!!! DUhansko gnojivo 0 20 30 500 kg/jutro niti jedna jedina prihrana!!!! Samo voda. E tako se šparaju kune
Možda on sipa gnojivo u bunar pa tako prihranjiva ko će ga znat a možda si trebao lijepo pitat čovjeka.
Vedrana u plasteniku uopće mu nije ni na kraj pameti da mjenja sortu!
Ajde ako možeš da mi objasniš ovo svi se žale poslušaj samo cabage koji ju mazi i pazi pa se žali jedino ovaj tvoj nebi mjenjao nizašt.
Šta tu neštima.
Al jel' čiča ima lovački ispit?
Ja sam jučer kod mene upucao zeca; krc zeca, zekonju i to kakvog. Kada sam ga oderao i izvagao imao je ravno 27 kg
E to je trebalo vidjet; susjed mislio da je koza :lol:
Ma nije bila sprdnja; ali takva paprika ne može biti samo od 500 kg 0-20-30 i vode.... :rolleyess:.Nemoj se sprdat nikome, dođi na naš virovitički kraj i malo pogledaj papriku i ostalo povrće pa se onda sprdaj. bez ljutnje molim.! pozdrav
pa ako je počela crveniti kao moja, onda je i prošli mjesec bilo prekasno...:mrgreen: