Ma da, ja predpostavljam jedno, ti drugo @sony - 69, a ko što reče netko jednom - predpostavka je majka svih zajeba.
Da je pitanje bilo postavljeno na pp, onda bi i odgovor trebao ići prreko pp -a.
Ali nije.
Na miru ga pustiti veliš.....A tko ga dira, i na koji način?
Raspravljamo o dubiozama koje on sam postavlja i razmišljamo i analiziramo ih - ne uzimamo ih zdravo za gotovo kao vjerodostojnu informaciju jer zvuče neuvjerljivo. Tržimo dodatne informacije, pojašnjenja i suprostavljamo svoja mišljenja.
Evo, mene sada, nakon onih njegovih dvije tisuće teglica ajvara koji on radi samo i isključivo samo od vrhunske paprike koja ide za sjeme zanima, kolko to njemu sjemena treba? Za dvije tisuće teglica kolko njemu paprike treba? Šta će sa svim tim sjemenom - imam dojam da sa toliko sjemena može cijelu Vojvodinu zasaditi.
Zanima me i šta radi sa onima koje su oštečene od nedostatka kalcija ili opekotina od sunca - ajd, on veli da on takvih nema, iako mi i to zvuči nelogično, ali sigurno ima one male, koje nisu prodajne i od kojih svi drugi rade prerađevine, baca li ih ili ih daje nekome za bagatelu? Ili i takvih isto nema, iako se ja sjećem jedne njegove postavljene slike prokolice sa paprikom od prošle godine na kojoj je bilo svakakvih - i velikih i malih. Isto se tako sjećam kada je rekao - taj upis je ovdje na temi, a i ona slika - na upit jednog forumaša šta radi sa malima - male idu ispod u kutiju, gore velike.
Ajde,, to smo svi mi radili koji smo na tržnici prodavali na veliko ispočetka, dok smo bili još "zeleni", i dok nismo shvatili da tako gubimo kupce. Dok jesmo, klasirali smo i to više ne radimo - male idu u drugu klasu, a najlošije se niti ne prodaju.
Inače, ja u plasteniku imam i drugu klasu, između vrhunske babure, a i roge, kojih ide četiri u kilu ima i onih koje su lošije nego da su u polju rasle.
Pa mi onda nije jasno kakav sam ja to loš proizvođač, a umislila sam si da sam dobar, kada u plasteniku imam u prosjeku pet posto žlj paprike, a netko vani ima sve vrhunsko.
Iskompleksiral me, pa evo, postavljam pitanja da, ili naučim, ili vratim samopouzdanje. xd. :biggrin:
Šala mala.
Eto, ovavkim se mislima ja vodim kada važem njegova izlaganja - ne želim ulaziti u nikakve rasprave na temelju ovoga moga upisa, samo sam pojasnila razloge kritičnosti njegovih upisa i namjera.
PS:
Eh, to da je ušao u kuću tek u mrkloj noći može začiti samo dvoje - ili da je netko drugi bio na forumu preko njegovog laptopa ili moba, ili da ne govori istinu.
Jučer sam ga primjetila na forumu nakon @Miladinovog upisa i začudila se zašto mu nije odgovorio.
Zapravo sam mu bila na profilu i vidjela zadnje vrijeme posjeta.