• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paprika

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
246
Našao sam na netu sjeme dviju paprika. Majkovčanka i banana.. valjda sam zapamtio. Ima li netko iskustva s tim sortama? Sijao bih uglavnom za spremanje zimnice.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,848
majkovačka (ti napisao majkovčanka) je solidna paradajz paprika, potpuno nezahtjevna u rastu, ali sklona je zametnuti prevelik broj plodova, pa zna biti sitnija (što se može regulirati s prorjedom zametnutih plodova).
banana bi bio neki rog, ali nemam pojma...

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
246
majkovačka (ti napisao majkovčanka) je solidna paradajz paprika, potpuno nezahtjevna u rastu, ali sklona je zametnuti prevelik broj plodova, pa zna biti sitnija (što se može regulirati s prorjedom zametnutih plodova).
banana bi bio neki rog, ali nemam pojma...
Ma znam da potiče iz Majkovaca ili tako nešto ali nisam znao koja je točno izvedenica
banane bi bile neško kao feferoni sa nešto debljim mesom ako sam ja skužio dobro. Ovo je s neta fotka
1000024023.jpg
Došlo i sjeme pa sad kaj bude, bit će

Prilozi

• 1000024023.jpg
    1000024023.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 1

Najnoviji postovi

Na vrh