• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paprika

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,013
ja to smatram bakterijama, pocrne provodnice i onda lišće požuti...nemaš kaj u to gledat, čupaj dočim primjetiš, i odmah u najlon vrećicu dok nosiš iz plastenika...nikad to neće k sebi doći. Osobno sam to primjetio samo kod rog paprike (slonovo uho), vrlo rijetko na Boni...na hibridima praktično nikad, tak da je moguće da dođe sa sjemenom.

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,281
Dali tu pomaže sistemični bakar, Skudo, Fitomil L 60, bar za ostale zdrave biljke

Miladin

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
1,281
Vidim da Zeleni hit radi samo sa sistemičnim bakrom, sad je prilika da isprobam njegovo dejstvo, prije 13 dana sam pustio kroz kpk Fitomil L 60 3l/ ha, preksinoć sam radio folijarno. U poljoprivrednoj apoteci mi tvrdi trgovkinja koja ujedno radi i papriku u plastenicima da će Funomil L60 sigurno zaustaviti bakteriozu sa nekoliko prskanja u razmacima od 4 dana.

Na vrh