julij cezar
Član
- Tu od
- 28 Tra 2024
- Poruka
- 32
Čiča zlajina rakija je na youtubu objavio video sa mašinu za mljevenje voca i odvajanje koščica. Zanimiv stroj, drugacije oblike i nacina rada
Pa vidiš kolike su europske oznake na vrhu stranice. Ni nemre drugačija cijena bitiJesam. Europske cijene 😅
I jeste našli gdje u ovih mjesec dana, a da nisu europske cijene?Jesam. Europske cijene 😅
Nažalost nisam našao.. A i propalo mi uslužno što sam dogovorio. Tako da trenutno šipak stoji neobran
Jesam. Europske cijene 😅
Evo ja upravo pronašao ovu temu, imam pasirku za šipak i šljivu. Kupio prije dvije godine, šljivu smo pasirali i odvajali koštice, a šipak još nismo, mladi nasad..Ne pričaj ništa. Planiramo oko 500 kg šljiva ove godine. A nitko u okolici nema stroj za odvajanje koštica 😅...
Ja tražim neku pasirku za šipak koja može i šljivu. Ako netko zna neka pošalje link..
Ne radim, kupio novu pasirku u Srbiji prije 2 godine.Ti radiš ili? Imaš neku sliku, link?
Istina, bila je prilika, nešto novaca sa strane i uletio sam u to.Bome. Meni sad uslužno plasiraju za 1e po kg šipka...
Puno se pekmeza mora prodati da se isplati...