• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pasirka za voće

Grujica

Novi član
Tu od
25 Velj 2025
Poruka
5
Jeste odmah tad kad je rađena. Ja odradio sebi, čovjeku kojem sam radio odneo, on ima voćnjake i nekoliko tona je odradio.
Bravo!!! Imas li neku fotografiju finalnog rada? Interesuje me kako si resio osovinu koja drzi resetku, ili sta već? Mozes i na mejl da mi posaljes.
Mejl je: yu5c@yahoo.com

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,792
Motor trofazni, 1400ob. Brzina okretanja osovina je oko 600-700 dobivena odnosom 1:2 veličinom remenica. Ulezištenje osovine, je urađena u vijak čep bureta kojem je navoj činimi se 42 mm. U navoj je uvrnuto rosfrajno kućište u koje je ugrađena dva ležaja 15/ 35 mm i semering. Osovina takođe rosfrajna na koju je na jednoj strani zavarena ploča na koju se učvršcuje rešetka ili sitka, na drugu stranu osovine ide remenica na kajlu.

Grujica

Novi član
Tu od
25 Velj 2025
Poruka
5
Motor trofazni, 1400ob. Brzina okretanja osovina je oko 600-700 dobivena odnosom 1:2 veličinom remenica. Ulezištenje osovine, je urađena u vijak čep bureta kojem je navoj činimi se 42 mm. U navoj je uvrnuto rosfrajno kućište u koje je ugrađena dva ležaja 15/ 35 mm i semering. Osovina takođe rosfrajna na koju je na jednoj strani zavarena ploča na koju se učvršcuje rešetka ili sitka, na drugu stranu osovine ide remenica na kajlu.
Detaljno objasnjeno, svaka cast. Ako ti nije problem i kad nadjes malo vremena, uslikaj je da bih upotpunio ovu sliku. 😄

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,792
Nije blizu da je slikam, a slika nemam osim to što sam na forum stavio. Nemoguće mi je to sve poslikati i čuvati nemogu se snaći. Jednostavno pratim neke proizvode i čuvam slike od cjepača za drva, vitlova , tarupa i nekih zahvata koje smatram da mi trebaju je kad mi dodju mušterije da im pokažem a to su proizvodi koji imaju ozbilnju cijenu, koji se traže da izrađujem.

Grujica

Novi član
Tu od
25 Velj 2025
Poruka
5
Ma hocu sugurno. Vec sam nabavio motor od 1,5kW, trazim pivsko bure od 50L i da krenem polako. Trebace mi pasirka za ovogodisnju sezonu.

Na vrh