hvala...imaš isti comp ko moj...pohvale na ljepo sređenu pečenjaru:supz:
za prste polizat....sad imam 6 brzina...3+3....:lol:sigurno se sad bolje ispekao odojak kad si slozio brzinu vrtnje heheh pozzz
Za sutra da se pojede
@mtd001 zasto si negdi ne das napravit rosvajnu tacu sta bi stavio ispod umjesto ovih sta sad imas?
a budem,imam u planu....
i tak nitko ne gleda kaj je pod njim....:lol:
na ražnju je osovina od letve volana z 101 , a na motoriću kardan od volana isto z-101 tako da ražanj ulazi u kardančić i nema šanse da proklizacetvrtasti raznjevi? to jos nisam vidio.. kako se vrte, na sta ih stavis?
Na vrhu ražnja je ubačena okrugla osovina
Veci nas ima sad te rezace to je sad u modi sta se kaze s tim da nevidim na doljnjem nozu da li imas urezana tri zuba da kada sjeces da ti tu upadne kost tako da ti ne klizi po donjem nozu.Inace ja se to spremam napraviti od vodilica od motorne pile jedna dolje vodilica a druga gore...samo dodam rucku i drvenu podlogu...
rade to ljudi i od vodilice, ali, radio sam s takvim nožem, malo je problem što je dosta tanki materijal i što je dosta elastična, tj. savitljiva, probaj pa ćeš vidjeti, našao sam u trovini "Opeko" orginal, neki privatnik radi, ima deblje stjenke i zadovoljan sam s njom, samo ju prišarafiš, bila je za nekih 200 kn a sada je već bliže 400 ako ih uopće još imaju
Evo to smo pa mi imali za pravoslavni božič.
Mljack, mlack:weedman: Da si me bar na rebarca pozval