Ima 6 objekata od kojih su 5 za tov a šesti je kao veliko skladište gdje im stoji oprema ( hranilice , pojilice , grijalice , traktor , tarup , kosilica , viljuškar i svakakvog drugog čuda ...) . Prije nekoliko godina vlasnik toga objekta je bila Veterinarska stanica iz Sl.Broda pa se ona raspala i objekat je bio u užasnom stanju , bile su zadnje godine koke nesilice u njemu . Tada dolazi Vindon i sve fino popravlja od poda do krova u njihovom stilu i od onda to ljepo izgleda . Sada u Sl.Brodu ima njihova sestrinska firma Vindon gdje se sve to meso prerađuje pa im je sve blizu. Koliko znam Vindon je uzeo još dvije takve farme u mojoj okolici ( krug od 8 km ) i u njima se isto tove pure , nisam bio u tim objektima.
Da li znaš nešta više o tom gnoju od purana ( ili piliča ) jel ja gnojim s njim več tri godine pa imam i nekih negativnih pojava koje si nisam znao objasniti ?
Sada sam malo pažljiviji sa tim gnojem jer je to luda stvar , recimo list od šečerne repe bude do 1 metra dugačak ako pognojim previše , ludnica koliko u tome gnoju ima UREA-je odnosno dušika ili čega več...