R
ROKI
Guest
Re: predstavljanje..
Aaa... kotel je pravi nema šta! :lol: :lol: :lol:
Aaa... kotel je pravi nema šta! :lol: :lol: :lol:
mogu ti reći za Valtra (Quicke) prednje utovarivače, model 35 DM sa hvataljkom za bale i kašikom 1,28 kubika ti je cca 7500 eura ako se montira na traktor na proizvodnoj liniji u tvornici..toma84 kaže:E Picek mozes mi rec koliko bi dosao pr utovarivač za traktor 95 ks sa hidraulicnom hvataljkom za bale,kasika je u cijeni i montaza?
Hvalla unaprijed!!!
matias kaže:Picek daj mi molim te reci zakaj se Valtra dela u tolko razlicitih boja
(mozda zvuci gluupo al me zanima :scratch )
pošaljem ti prvo prospekt samo molim na PM poslati mail i osobne podatke na tako da mogu poslati ponudu..jd4755 kaže:Vrlo mi je interesantna Valtra N82.To je novi model s novim hitech mjenjačem?Zanima me koliko je skuplja od A82N serije.Ako možeš izbaciti ponudu recimo za n82 s utovarivačem 45 i klimom.Da li ima puzajuće brzine u standardnoj ponudi.Reverzer imaju obadvije ako se ne varam.A kad već dosađujem kolika bi bila doplata za prednji hidraulik i kardan.Može i na pm.
vidimo se...ROKI kaže:Aca, ondak se sutra vidimo u Tovarniku.
Picek kaže:vidimo se...ROKI kaže:Aca, ondak se sutra vidimo u Tovarniku.
btw. nisam ti niti rekao, gospodarski list je u svom jučerašnjem broju objavio kako je prošla današnja prezentacija..
čak su i slike stavili :lol:
moram priznati da sam bio iznenađen jučer kad sam vidio da smo današnju prezentaciju već napravili neki dan..