• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pištolj/stroj za pjeskarenje ???

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da jer gledaj 500 litara kompresor i gori cjel dan na pjekari od 80 kg boca od plina .
Tako da pravi kompresor vrijedi i treba za takav posao

Patika

Novi član
Tu od
2 Pro 2013
Poruka
24
A razumijem,mada ne vjerujem da cu za sad tako puno pjeskarit,al bolje da je veći kad se već radi.

komar

Član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
132
Za pjeskaru najbolje kupit prevozni kompresor sa vlastitom mašinom dizel. (takvu koju koriste za pogon pnevmatskih štem mašina) na prikolici. Pa si sa tim i mobilan i spreman za na teren. Možna ima nešto na vojnom odpadu od inženjerca.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Podaci o kompresoru su:
- Tip HAFI VOS – 22 – L8
- Radni tlak 10 bara
- Kapacitet 3,1 m3/min
- Elektromotor 22 kW, 400V, 50 Hz, IP 55
- Težina 360 kg
- Dimenzije 790x1210x1220
- Godina proizvodnje 2000

Patika

Novi član
Tu od
2 Pro 2013
Poruka
24
Za pjeskaru najbolje kupit prevozni kompresor sa vlastitom mašinom dizel. (takvu koju koriste za pogon pnevmatskih štem mašina) na prikolici. Pa si sa tim i mobilan i spreman za na teren. Možna ima nešto na vojnom odpadu od inženjerca.
Slažem se u potpunosti,ali su dosta skupi,a ovo s vojnim mi se sviđa ideja i pogledat ću.:(happy):

ctx80

Član
Tu od
3 Kol 2011
Poruka
76
pozdrav potrebna mi je mala pomoc imam vijcani dizel kompresor i prilikom srafanja kako je stajo dan dva dospjela je manja kolicina kisnice u ulje,kod popustanja gasa odnosno zatvaranja ventila zraka baci malo emulzije na iberlauf sad je pitanje dali da mjenjam komplet ulje u sistemu ili ce se uspit voda sama separirat s vremenom

ctx80

Član
Tu od
3 Kol 2011
Poruka
76
ulje izmjenjeno stavljeno novo i kad kompresor smanji okretaje izbaci opet na iberlauf malo ulja i tako svaki put ulja u sistemu nema previse

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
jedna lijepa oprema za pjeskarenje , skoro kao parkside samo malo skuplje .
Obrati pažnju na učinak .
Bilo je govora na nekoj temi i nastavku za miniwaš , pa gledajte kako brzo uhvati korozija na pjeskareni dio

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Ali je rekao da nije koristio nikakva sredstva za sprečavanje "brze hrđe" .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa je...ali balkanci gledaju prištedjeti na 35 sztana (pa kupe parkside pjeskaru)a bacili bi pare na tu tekucinu tko zna kaliko stoji kakva je regulativa prema okolišu i u kakvom stanju je dobavljiva kod "nas"

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Negdje sam već prikeljio sliku koferčića u kojem je pijesak, crijevo i pištolj, samo fali kompresor.
A zašto odmah ne nanosite temeljnu?

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
569
Ok, ja sam isto kupil ono sranje iz Lidla i ili ja neznam s tim delati, ili to nić ne valja. dajte savjet za nekaj amatersko, a da bar nekaj valja.

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
569
pa ja nisam uspio ništa izpjeskariti. Puna garaža pijeska, a koristi nikakve.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Da zna što ne valja ne bi pitao..logično ,ili ne ?
Ono kaj znamo je da ima pijeska ,garažu,kopresor i hrđavi komad .

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
I kako da mu objasnimo!
1. pijesak nje iste granulacije
2. pijesak je vlažan
3. pritisak zraka je slab
4.pištolj je preveliki
5.kakav je pištolj, je l vuče pijesak preko crijeva ili je u malom spremniku kao kod pištolja za farbanje
6.................

Najnoviji postovi

Na vrh