Obavezno u Agronetu unijetu koliko ste proizveli u 2020 i koliko ste prodali to što ste proizveli. Rok je do 5 mjeseca u tekućoj godini za prethodnu godinu. To vam je sve propisano u pravilniku o upisu OPG-a iz 2018. godine.Ovu vodis svaki dan sta prodas .. a ovdje ces nac godisnju evidenciju i te dvije vodis i drzis doma ak ti ko dode i to je to. (ovo je meni raceno za one koji nisu u sustavu poreza na dobit znaci 80 tisuca kuna i manje a za ove ostale neznam )Obavijest o elektroničkom podnošenju Evidencije o poljoprivrednoj proizvodnji i prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda (OPG-a i SOPG-a) te Evidencije o pruženim uslugama na OPG-u putem AGRONET-a - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Ja sam. Kaj te zanima?Jeli netko prelazio iz opg u sopg.?
Ako možeš, svakak.Znaci bolja opcija zadrzati opg, zadrzati oca koji je u mirovini kao clana i onda nemam problema sa zemljom za prijavu poticaja?
Je komplicirano? Nisam još proba.Je li netko već ispunio i odnio Evidenciju o prodaji proizvoda mi malo pomogne ako može na pp?
Kako ti je došlo. Službeno?A došlo mi je kao da se do 15.5. mora predati,
Šta ti nije jasno oko ispunjavanja, tj. dvosmisleno?Da, poslala mi teta iz savjetodavne na mail.