• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi dizel odlazi u povijest

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
opla miki......ja godišnje trošim1500-2000 litara i sad provjeravam količinu,oni kažu 440 l,pa ko je tu lud......:icon_scratch:

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
276
Ovde gadno smrdi nesta,ja sam godisnje dobival 1600 l sad provjeril pusteno 440 litara....gamad

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
opla miki......ja godišnje trošim1500-2000 litara i sad provjeravam količinu,oni kažu 440 l,pa ko je tu lud......:icon_scratch:

evo mene da repliciram sebi......još jedan dokaz kakva nam je vrla administracija.......ja sam gore navedenu količinu provjeravao putem telefona(sekretarica ti izdiktira pravo na količinu)........a kad sam čuo 440 l,nazvao sam agenciju i čovjek(poznanik) mi pročita stvarnu količinu za 2014-u,2229 l......sad tužim RH za duševne boli:icon_fU:

krki

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2007
Poruka
912
isto i kod mene to je ova paušalna količina sutra bu valda sve gore

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
276
Zval san u zagreb sad.to je pausalno pusteno svima isto sutra bu sve na kartici.tak mi je zenska rekla,

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
kad si vec zvao jesi li pitao dal imaju kakv info kad ce krenuti s isplatama-----

Posljednje uređivanje od moderatora:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
I ja sam malo prije stao na benzinski provjeril i gore je 440l a prošle sam dobil 450l.:icon_mrgreen:

batad

Član
Tu od
10 Lip 2010
Poruka
304
Sjelo, 31.01.2014. Ma nemogu vjerovati. Sigurno samo piše da je sjelo a nije sjelo. I šta će te sad. Masovno navaliti na pumpe i tenkirati i odma u polja.
Da prevedem (ima onih kojim je to potrebno): trebalo bi izbrisati otprilike zadnje 2-3 strane postova. Neko Vas je ljepo pitao "jel vi čitate" ja bih još dodao "s razumjevanjem".

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja danas točio plavca da imam za čišćenje snijega...znači sjelo je :)

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Ma ljudi, lako za plavac, trebaju sjest pare s kojima se on bude platil..

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Dali je netko pročitao članak u Gospodarskom listu od 15.2.2014,pa ovi što kroje zakon nisu normalni i treba pod hitno uvesti kaznenu bojnu u ovu državu i početi tamaniti.Pročitajte nove propise oko plavog dizela i kakve sankcije nam spremaju:eek::eek:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dajte neki link gde se to može pročitati??
Ne primam gospodarski list!

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ako netko može neka kopira ali najzanimljiviji dio se odnosi na to da ako ti carina vrši kontrolu goriva i uvidom u evidenciju fine da imaš nekakvog duga vidljivog od strane fine,mogu ti zablokirati karticu goriva do namirenja duga,dali je to normalno

Najnoviji postovi

Na vrh