Meni najbolji traktor njuškala:
http://www.njuskalo.hr/traktori/m-ferguson-6290-135-ks-2001-godina-kao-nov-oglas-7842309
DINA je valjda mislio na Dynashift mjenjač..ma odličan,samo neznam kai mu znači ovo za brzinu 45 DINA..
mi smo išli glet onu plavu prikolicu i to je totalni krš,gume sve 4 prazne,šasija jako zavinuta...
Valjda nije napisao cijenu da ga ljudi čim više zovuslažem se prije je pisao cijenu sad više ne stavlja koliko vrijedi??
Taj traktor stoji več jako jako dugo,e sad kaj je s njim neznam točno,inače sam dosta blizu tog traktora pa ga svako malo u prolazu vidim kak stoji i propada,inače tip ima puno dvorište kojekakvih starih kamijona i pretežito i poneki stroj al navodno ništ neče prodat,tak sam barem čuo
ajd kolega ak nije problem da saznaš malo više o tom stroju..kum mi se interesira al neznamo šta je točno na stvari..živio :icon_pidu:
ma odličan,samo neznam kai mu znači ovo za brzinu 45 DINA..
mi smo išli glet onu plavu prikolicu i to je totalni krš,gume sve 4 prazne,šasija jako zavinuta...
misliš na ovu kipericu bez poda
Ja prošle godine kupio za 100 eura stari tip,onaj prvi sa metalnim pločama-sitima,i još ju treba malo sposredit,sad bi najrađe išao po ovu a svoju nekome dao za 500kn pa i manje
Sutra u jutro zovem da vidim o čem se radi ako je ispravna i ta sa slike idem popodne po nju
kolega, jesi zvao oglas?![]()
ja mislim da bi mu to bilo previše, 1.60 mu je trag, a mislim da bi mu gornja granica bila 1.80m