Meni najbolji traktor njuškala:
http://www.njuskalo.hr/traktori/m-ferguson-6290-135-ks-2001-godina-kao-nov-oglas-7842309
DINA je valjda mislio na Dynashift mjenjač..ma odličan,samo neznam kai mu znači ovo za brzinu 45 DINA..
mi smo išli glet onu plavu prikolicu i to je totalni krš,gume sve 4 prazne,šasija jako zavinuta...
Valjda nije napisao cijenu da ga ljudi čim više zovu nerd):slažem se prije je pisao cijenu sad više ne stavlja koliko vrijedi??
Taj traktor stoji več jako jako dugo,e sad kaj je s njim neznam točno,inače sam dosta blizu tog traktora pa ga svako malo u prolazu vidim kak stoji i propada,inače tip ima puno dvorište kojekakvih starih kamijona i pretežito i poneki stroj al navodno ništ neče prodat,tak sam barem čuo
ajd kolega ak nije problem da saznaš malo više o tom stroju..kum mi se interesira al neznamo šta je točno na stvari..živio :icon_pidu:
ma odličan,samo neznam kai mu znači ovo za brzinu 45 DINA..
mi smo išli glet onu plavu prikolicu i to je totalni krš,gume sve 4 prazne,šasija jako zavinuta...
misliš na ovu kipericu bez poda
Ja prošle godine kupio za 100 eura stari tip,onaj prvi sa metalnim pločama-sitima,i još ju treba malo sposredit,sad bi najrađe išao po ovu a svoju nekome dao za 500kn pa i manje
Sutra u jutro zovem da vidim o čem se radi ako je ispravna i ta sa slike idem popodne po nju
kolega, jesi zvao oglas?
ja mislim da bi mu to bilo previše, 1.60 mu je trag, a mislim da bi mu gornja granica bila 1.80m