• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
Nije šestak. 4cil turbo. Zetor nema u ponudi svoj 6cil motor
11741 je šestak. Lamborghini motor.

Trebao si malo bolje pretražiti, ovaj put ti copy paste ne funkcionira, Kao prvo zetor je imao u ponudi do 2003-2004 6cilindara motore i oni su išli u nove serije 16245 i 18245 koji imaju zaobljene haube u odnosu na stare kockaste.
11641 je 6 cilindara motor bez turba i to nije motor od zetora nego od Samea, a 10641,11441,11741 i 12441 ili poznata forrtera je nasljednik ovoga tu stavljenog sa njuškala i oni imaju 4 cilindra turbo motore baš zetorove.

alenvw

Član
Tu od
6 Pro 2009
Poruka
422
da li tko iz međimurske županije pozna čovjeka ovog traktora? http://www.njuskalo.hr/traktori/prodaje-se-traktor-massey-ferguson-3080-oglas-9749569
naravno kvar je "manji" jer se traktor prodaje. i sve je u super stanjupo riječima vlasnika. naravno proaje još uz njega 2 traktora i par strojeva. nekako mi to ne drži vodu, a žao mi vremena i goriva trošit ako je stroj u rasulu totalnom.....
ako netko zna kakvu informaciju slobodno javi u inbox....
zainteresiran sam....

dali si išao gledati tog MF zanima me jer vidim da ima zetora 4320 dali tko zna kaj više o tome

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-internacional-oglas-8920516

da li netko zna sto vise o ovome,sudeci po njegovom nicku i ostalim oglasima,traktor je radio u šumi..

Radio je u šumi, ali kako sada traže papire i ateste i ostalu papiurologiju za rad u šumi, i treba obrt otvoriti tako je eto to postalo višak.... Ali pretpostavljam da je dosta dobro održavano, jer gazda je dosta precizan i pedantan čovjek.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
hvala na odgovoru,cak je napisao da bi mu igrala zamjena za TV821 kojeg ja imam,pa cemo vidjeti,poslao mi je mail da je u ceskoj i da ga nazovem za vikend!
bumo vidli kaj od toga bude!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Hvala ti Alfa za ovaj link u ime jednog našeg forumaša koji treba neke djelove a možda preskoči ovaj post.
Idem mu odmah poslati pp sa linkom na tvoj post

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Evo odmah saljem, jel znas mozda kod koga je u Lipovljanima taj traktor??

Moj savijet je biježi od te serije MF,jel popravak powera je koštalo na takvom traktoru 35 tisuča kuna mog kolegu a i znam dosta njih koji su imali problema sa takvim traktorima a popravci su skupi,znam jel ih moj kolega popravlja.Što se tiće trktor marketa,ja sam tam u prolječe kupio renola,super sam zadovoljan,a prije toga sam traktor uzeo na probu i vidio sam šta kupujem.Znam i taj traktor u Lipovljanima jel sam ja odande,šta da ti puno pričam,traktor radi,ima zdrak na njemu,to je dobro,al to su loši traktori,i ja ga nikada nebi kupio za nikakve novce,jel sam vidio šta je to problem kada se to pokvari.

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Hvala zemo na savjetu.

Evo ja bio danas u vrbovcu i taj MF je prodan tako da ga nisam uspio ni vidjet nego mi je zapeo za oko ovaj CASE:
http://m.njuskalo.hr/traktori/traktor-case-cs-150-oglas-9428153

Problem je taj sto o tim traktorima neznam bas nista, znam sami da gumbica ima mali milion, a da budem iskren to mi se ne svida, al citam malo o njima i zainteresirao sam se, samo o tom modelu ne mogu naci bas nikakvu informaciju pa ako netko nesto zna o tome gdje su se proizvodili, da li su masine americke ili neke druge, zapravo sad me zanima bas sve o tom modelu a informacija nigdje.....

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
oho ljep case moram priznati...... prvi put ga vidim takvog a ni cijena nije preopasna :)

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,598
Ima sisu motor. Isti je kao i steyr 9145. Pogledaj na konedati o jednom i drugom. Prevedi si tekst pa ces saznat vise.

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Mireek iskreno to je isti sreyr samo je druge boje I pse case.mislim da su to modeli odond kad ih je case preuzeo..gle po meni previse gumbica a djelovi skupi ko suho zlato..ja da kupujem traktor te snage gledao bi nesto poput onog Valmeta u taktor marketu.to mi se vise svidja.to je mrcina..steyr mu nije ni d koljena..:tractor:

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Mireek iskreno to je isti sreyr samo je druge boje I pse case.mislim da su to modeli odond kad ih je case preuzeo..gle po meni previse gumbica a djelovi skupi ko suho zlato..ja da kupujem traktor te snage gledao bi nesto poput onog Valmeta u taktor marketu.to mi se vise svidja.to je mrcina..steyr mu nije ni d koljena..:tractor:

Uvazavam misljenje, ali bome i u Valmetu ima gumbica za izvoz isto dosta, sjedio sam u njemu isto, a taj se bogme naradio vise od Case vidi se na njemu....

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Ma nema veze a valmet je'po meni nepoderiv,ionako on sve strojeve vozi iz francuske a tamo nestoje u garazi nego rade I rade.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Nemora biti, pa i naš Član Toma 3340 ima takav isti, ima 1000 sati samo...a na tehničkom svake godine dolazi čovjek sa 5320, ima 800 i neki sat a traktor je 96 god...

Na vrh