• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
imam ja skipa i motorku :D::D:

što ne uzmeš 1080 ili 1002 kad bi se našao u dobrom stanju odličan kombajn

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Gledaj sad trenutno razgledam što ima pa idući tjedan budem išao pogledati njih par. Da 1002 ili 1080 bi mi puno bolje pasali ako nađem u dobrom stanju za ne tako previše novca jer 1080 su na jako dobroj cijeni.

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
mislim da se je netko igrao sa aparatom ili photoshopom i postavio "zrcaljenje" t.j. okrenuo slike naopačke a moju teoriju potvrđuje naljepnica na haubi na kojoj slova idu obrnutim redosljedom

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
budem ga išel u ovaj tjedan pogledati, jel vredi kaj i jeli stvarno "naopak"

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma to vam je serija 533 rađena specijalno za Englesko i Australsko tržište:(giggle):

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
sitni švercer... bio jednom kod njega. ja mislim da ne vrijedi,kratak je,nizak,nema pretpluznjaka...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Dobar je to plug, nije baš za neku veliku masu orati, al meni bi bio odličan, cijena je malo višlja.
Ima mi komšija landsberga, nije okretač, al takav tip daske ima i plug jako ljepo okreće brazdu..

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
kratak je,ali mi se čini dosta visok,pretplužnjaci nisu uvjet zato ima deflektore,ali mi se čine čela daski dosta poderana tak da nevrijedi te novce

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
naravno,za strniste ili bilo sto drugo osim kukuruzovine je dobar,landsberg je dobra marka,ali u kukuruzovini ce se lose provesti... a i deflektori nikad nebudu zamijenil pretpluznjake...visina mi izgleda oko 75cm,a to je malo... i trebalo bi vidjeti dal nema lufta,da nije smotan,kako se okrece... po meni 8-9 tisuca kn,i ne ocekivati previse od njega.

Najnoviji postovi

Na vrh