Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Tu na losu stvar vuce vise stvari.
Prva vec dugo se prodaje i nije prodan.
Druga, kupiti takav nov traktor, a neimati za njega posla, u to cisto sumnjam, taj je vec morao za njega imati u planu mnogo posla, e tu onda dolazi onih 51 r.h., zasto traktor neradi vec prakticno samo stoji, pa vjerovatno jer nesto nije u redu, mozda se boje da se nepokvari :mrgreen:
A i da je sve u redu, inda se vezu karakteristike i performanse traktora, tako da :gitarist:
imao sam takvog zelenog tamo 93 i jednom preletio preko njega,išao je zbilja kao gicko imo 5 brzinu jedino nisam sexso na njemu pa po tom pitanju sam skeptičan:finga::finga::finga:
Jedan od rijetkih Explorera bez prednje vuce. Djeluje solidno. Neznam je li mu to orginalna kabina ili :scratch.
A cijena bi se vjerovatno dala jos korigovati, tako da bi to bio solidan stroj za te pare, naravno pod uslovom da je sve uredu u unutrasnjosti
Jedan Zetor za male novce ili neko bezveze napiso cijenu.
I taj Zetor ko da mi je poznat,jer ima crtu na prednjoj haubi ko da je od nekog kolege sa foruma ili se varam :scratch
Dado lako je moguće da si vidio slike ovog traktora jer je to od jednig člana drugog foruma,a mislim da je on član i našeg foruma, možda je čovjeka stislo pa treba hitno novce, a možda netko prodaje drugi, a stavio je tuđe slike.
ja bi rekao da nije zajebancija, jer pogledajte da ocaj član žvi u Otoku, a tu je naveden Slavonski brod kao lokacija, a ako čitate dalje na ovoj stranici piše da ga još neće prodati, i da je 2003 godište, previše sličnosti da bi bila neka prevara.
ti svi koji imaju oglase na njuškalu 90% čita ovaj forum, ma to netko ima traktor koji je krš i stavi tuđu sliku koja je lako dostupna, kad ga prokužimo odmah se oglas briše, ovo je već 20 put, sat vremena nakon što sam ja ono napisao oglas je obrisan.
10 radnih sati u 4 godine, a traktor kupljen da se neko preveze do kuće.. a i o cijeni da ne pričamo, tolko nije ni nov bio.. hahahahah.. kolko čovjek mora biti lud da tako išta napiše?? Ili još luđi neko da nazove??