E baš tako . Imam lakše zemlje u ravnu i tu bi išao sa 3 brazde, a u težoj jedna brazda dolje tocak priserafim na mjesto druge i gas . Jedina mana su možda mali pretpluznjaci, treba staviti M2, a zamjenski nisu toliko skupi, a rade odličan posao.U lakoj zemlji ide bez brige, a u težoj skineš zadnju i teraj, to ti 6 šrafa u pitanju
Mislim da je 12 colaJel to 12 coli ?
Jedina mana su možda mali pretpluznjaci, treba staviti M2, a zamjenski nisu toliko skupi, a rade odličan posao.
I ovi su bolji od nikakvih
Jel zna netko koliko je taj plug cola i koliko je težak? I čuo sam da se Lemken da stelati, ali treba imati nekakve kajlice..
E baš tako . Imam lakše zemlje u ravnu i tu bi išao sa 3 brazde, a u težoj jedna brazda dolje tocak priserafim na mjesto druge i gas . Jedina mana su možda mali pretpluznjaci, treba staviti M2, a zamjenski nisu toliko skupi, a rade odličan posao.
Jel zna netko koliko je taj plug cola i koliko je težak? I čuo sam da se Lemken da stelati, ali treba imati nekakve kajlice..
Jel ovaj 12"?? Po čemu je noviji model bolji??650 kg ima.. samo puno je to para za stari model pluga
i jako je lagan za vuć, ide proxima bez problema u normalnim uvjetima
neki samo imaju kajle za štelanje, jako rijetko i komplicirano..