• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Imam ja zetora pa ono kad vidiš koliko košta 6911 ko naš u oglasu mora ti smješno bit da si koliki fan,pa dodaš 50% na to i kupiš 10 godina novijeg dupljaka njemca ili talijana.

Jedino toliko precjenjen je još fiat ,tak da nikak mi ne izlazi iz glave prodat zetora, nadoplatit i uzet još jednog ali manjeg SDFa.

borovicb

Član
Tu od
29 Velj 2012
Poruka
406
Pa i da je ulickano groblje bolji je od zetora. I ako ima duplo sati još je to daleko do nekog večeg popravka.
Ima prednju hidrauliku. Prednju vucu. Komforna kabina. Bolji raspored brzina. 3 cilindra, troši ko upeljač.
Taj ore s 2*14 u bilo kojoj zemlji na 30cm,

Znam da voliš kupovat-prodavat strojeve, ajd kupi neki Steyr pa bus videl razliku prema zetoru. :) :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Dečki ne kuzim vas.
Ne usudite se kupiti rabljeni zapadni traktor, od kojeg živite, radi mogućeg skupog popravka, a kupujete zapadne aute, koji vam puno manje trebaju, ne bojeći se popravaka.
Nisam primijetio na netko od vas, po istoj logici, vozi Ladu npr.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa i da je ulickano groblje bolji je od zetora. I ako ima duplo sati još je to daleko do nekog večeg popravka.
Ima prednju hidrauliku. Prednju vucu. Komforna kabina. Bolji raspored brzina. 3 cilindra, troši ko upeljač.
Taj ore s 2*14 u bilo kojoj zemlji na 30cm,

Znam da voliš kupovat-prodavat strojeve, ajd kupi neki Steyr pa bus videl razliku prema zetoru. :) :)

A ti misliš da ja nikad nisam videl izbliza Steyra,kamoli sjel u njega? O potrošnji i voznim svojstvima neću,s tih 3 cilindra teško da je za neki ozbiljniji posao,možda bi mogao orati kod mene na 30cm,samo kako brzo? I koliko bi onda potrošio? Iz tog motora ne možeš izvuči snagu ako nema visokih okretaja. Znam da ga voliš ko i ja svoje,ali mene nikad nije Zetor iznevjerio,a radim podosta sati s njima,i nikako se ne može reči da je izraubani zapadnjak bolji samo zato kaj ima ime na haubi.

ZJ-ja vozim Škodu. U aute se baš ne kužim previše,ali koliko toga je ova naša prošla,i koliko preveza tereta svake godine,ide super,ali jbg,nije VW,pa nije to to,ne? Bolje da prodam dobar auto,i kupim nekaj drugo,samo radi imena...

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
A gle svatko bira kaj mu pase i kaj voli i amen!
Ja da biram ja bi Steyr zel iako bi mozda bilo jos kakvih ulaganja.....
Zetor kao traktor je po meni odlican kaj se tice odrzavanja i sveg i more dobro napraviti posel.
Ali meni ne lezi i amen,ajde jos izvana nekak ali iznutra mi ne pase i gotovo.
Meni je moj massey zakon naucen sam na njega i gotovo i najbolje mi pase i to je to a tak je nekome i zetor ili pak steyr i slicno.
Isto tak neko pak masseya nemre videti ili steyr ili fendt ili sto vec nadam se da me kuzite
Svatko nek vozi sta oce i s cim je zadovoljan i amen.[emoji4]

Posljednje uređivanje:

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Ja imam i volim zetora,ali cijene su im pretjerane.Nemože taj zetor 6320 sad koštati kao kada je bio novi,duplo je pretjerana cijena.Što se tiče zapadnih traktora,puno su kvalitetniji,a več sam pisao i ovo da je moj kolega radio generalku na zetoru 10540,koštala ga je 22000 tisuče kuna,kao da je i na mf-u recimo radio ga koštalo.

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Pravdati cijenu od 97.500 KN za Zetor-a 6320 starog 18 godina zbog nekakvih budućih popravaka (tj. ne popravaka) nema nikakvog smisla, i mislim da to ne vrijedi niti komentirati.
A subjektivnih ''zetoroljubaca'' će uvijek biti. Tak da rasprava nema smisla.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Pa da. Covjek ne zna sta znaci plug fiksni a sta varijabilni zahvat.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Nije jedini. Mnogi misle da je stelanje za uskladivanje sa sirinom traktora stelanje zahvata. A pogotovo kada ima kao topling za zabrazdjivanje i odbrazdjivanje, odma kazu moze mijenjati zahvat

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Neki i padnu na tu foru,kažu kupio sam štelajuči plug,pitanje gdje ga štelaš,točno pokaže tu za štelanje razmaka prve brazde i kosine pluga.i šta onda reči tom čovijeku,je štelajuči plug ali ne colaže.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
To su JD iz Zetorove tvornice dok je JD htel kupiti Zetora rađeni su na liniji 77xx bil sem tih godina u Zbrojovki . Sve je od Zetora osim boje .

Najnoviji postovi

Na vrh