• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Bilo je i ovakvih,većih i novijih...

upload img

Trebali su se proizvoditi kao low budget JD za zemlje trećeg svijeta,no nije dugo potrajalo.
Ima jedan kod mene u susjednom selu,bez prednjeg pogona i sa kabinom za vanjsko tržište,dobar stroj...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
OLT Posavac 2x12, oranje do Kine, rotodrljača 2 metra, priprema u jendom prohodu... Gdje ćeš bolje...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ja baš ne bih išao na manje konja nego imam sad,ali ova je krasna,i cijena je prihvatljiva...

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Ova Kubota izgleda stvarno fino, cini mi se bas zgodan traktor.
Ali ova u oglasu je malo poskupa u odnosu na novu

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Igračka je to u odnosu na europske traktore. Netreba previše očekivati od kompakta. Pogledajte samo izvedbu prednje osovine.
Gogo, Z5245 ju otpelja na mjesec.

Ko zamjena za Štorea bi sigurno bila dobra, ali to nije brdski traktor.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
To je traktor za imat uz neki od 90ak ks za neke neke lakse poslove i meni bi lego samo tako da mi se uklopi u armiju japanaca doma.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Piše u oglasu da troškove transporta snosi on!ostane 500kn u džepu:)

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
A prvo bi ga pogledao. Nije problem za kombi, pa da ga odma i povezem. Ako mi ga posalje na svoj racun, prostor za spustit cijenu mi se smanjuje [emoji3]

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Definitivno se slažem,svakako je poželjno pogledati prvo stroj,da nebi bilo da dođe neka krama na kućnu adresu..

Najnoviji postovi

Na vrh