• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Bil sem jučer kod Hubzina kolega (stric od vlasnika firme) slaže hidraulik na nekom Zetoru na pultu je bilo puno polugica hidraulike mislim da su sve bile . Ručicu kojom se rukuje nisem videl no neznam kad ona ode i dal je ima .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
I meni su prije 5-6 godina rekli kod Hubzina da za moj hidraulik na 5011 iz 1983. nema nekih dijelova,ali su ga ipak složili i sve je funkcioniralo,a složili su ga i drugi put,i opet je radilo. A oba kvara su bila greška šofera...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Milane nikad ne reci nikad!!
Mika nisam nikog zval trenutno cemo ovak radit a kasnije cemo vidit sta cemo!!

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Zanon je odlican, al posto se radi o malceru, mislim da je bolji novi stroj, zanon samo ako nije puno radio, jer malcer radi u losim uvjetima i ako se nepazi brzo ode, a neznas sto i kako je radeno s njim

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa,da kucnem u drvo,ni riječi zamjerke nemam zasad. Možda je ovaj tvoj čak kod istog trgovca.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Za mene je model TFZ-1600 još uvijek širok malo više od 160 cm...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Vjerovatno za zrak. Tesko da bi hidraulika imala tako velike gumice okolo.
Dvokruzni sistem.

Poslano sa mog SM-A300FU koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Zrak definitivno. Na mobu je to bilo teško vidljivo.

Najnoviji postovi

Na vrh