• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
@Goran, a čemu tak mali? Ja bi bar da traktor pokriva..

Rotacioni je otišao, sad u nabavku novog, odluka je pala na 55 gs 160. Neću šireg, jel je i 2000 kn skuplji, a i kad putujem na selo s njim (35 km) ima svakakve ceste, a on se vozi na prvom hidrauliku + prikolica nazad...pa nije baš zgodno za mimoilaženje i svašta nešta, a još i kutija s remenima dolazi na lijevu stranu, pa je i tu još 20-ak cm šire od kučišta

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Boga mi za 10000€ kupiš jcb-a ili nešt sličnoga u puno boljem stanju i sa puno više funkcija.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kak god bilo, nije to prevelika cijena za sve skupa.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Viđao sam puno urednije sto su isli za 1000€. Kad bi se skinuo rovokopac posto bi onda trebao biti traktor.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma krš ja dobivam 558 bez kabine prvi vlasnik 10000 kn i to veli dođi kad bude -10 ako ne upali daje ga džaba a ne tako stave to ne vrijedi sve na kilu.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ovaj mi izgleda kao 559 al svejedno,traktor stoji vani pa izgleda zapušteno,al motor i hidraulika nemoraju biti loši.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh